Setari Cookie-uri

MiniPreturi de Vacanta - Litoralul pentru toti

Desi incepe toamna, vara nu vrea sa ne paraseasca si ne promite un septembrie calduros, bun pentru cei care inca nu si-au luat concediu.

Desi incepe toamna, vara nu vrea sa ne paraseasca si ne promite un septembrie calduros, bun pentru cei care inca nu si-au luat concediu.

Astfel, daca pana acum nu ati ajuns la mare, sau daca va mai doriti o evadare la plaja, septembrie este luna in care uitati de aglomeratia din sezon si profitati de preturile atat de mici incat par incredibile.

40 de hoteluri de pe litoralul romanesc participa la programul din acest an. Astfel, turistii au la dispozitie in jur de 6.500 de locuri de cazare, insa inevitabil, cele mai bune locuri se ocupa imediat. Asadar, grabiti-va sa prindeti cele mai bune locuri, in cele mai bune date, inainte sa inceapa scoala si inainte ca toamna sa-si faca simtita prezenta pe litoral.

Si daca nu aveti un buget mare alocat acestei vacante, nu e nicio problema! Venim in sprijinul dvs cu "Mini preturi de vacanta - Litoralul pentru Toti".

Programul se va extinde in intervalul 1 septembrie - 1 octombrie, reprezentand de fapt o unificare a programelor din anii anteriori "O saptamana la mare" si "Litoralul pentru toti".

Va oferim tarife mici pentru 6 nopti de cazare in perioada 1.09-15.09 la hoteluri de 2*,3*,4* si 5* in Mamaia, Eforie, Costinesti, Jupiter, Cap Aurora, Neptun - Olimp, Venus si Saturn.

In cele ce urmeaza regasiti hotelurile care fac parte din aceasta oferta speciala si mini-preturile de care trebuie sa profitati cat mai aveti ocazia:

Mamaia

HOTEL DUNAREA ** de la 209 ron/pers/sejur
HOTEL LOTUS ** de la 209 ron/pers/sejur
HOTEL PESCARUS ** de la 209 ron/pers/sejur
HOTEL MERCUR ** de la 209 ron/pers/sejur
HOTEL SIRET ** de la 209 ron/pers/sejur
HOTEL VENUS ** de la 209 ron/pers/sejur
HOTEL DELTA ** de la 209 ron/pers/sejur
HOTEL CARAIMAN ** de la 209 ron/pers/sejur
HOTEL PICCADILLY ** de la 189 ron/pers/sejur
HOTEL AURORA ** de la 189 ron/pers/sejur
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.