Setari Cookie-uri

Oferte Senior Voyage 2011-2012

Pentru ca pana acum v-am plimbat in destinatii exotice, in circuite, pe mare, cu autocarul sau cu avionul, pentru ca ne-am preocupat de adolescenti, de indragostiti sau iubitori de muzica pregatindu-va cele mai frumoase excursii in Vara lui 2011, acum, la inceput de toamna, venim cu un produs dedicat in primul rand Seniorilor, dar si turistilor care au mai putin de 55 ani.

Pentru ca pana acum v-am plimbat in destinatii exotice, in circuite, pe mare, cu autocarul sau cu avionul, pentru ca ne-am preocupat de adolescenti, de indragostiti sau iubitori de muzica pregatindu-va cele mai frumoase excursii in Vara lui 2011, acum, la inceput de toamna, venim cu un produs dedicat in primul rand Seniorilor, dar si turistilor care au mai putin de 55 ani. Pentru ca toata vara ati asteptat aceste oferte, va prezint in cele ce urmeaza noutatile toamnei 2011-primaverii 2012.

Pentru dvs special, anul acesta am lansat programul Senior Voyage, program diferit fata de ofertele Travel Senior din anii trecuti si chiar fata de alte oferte pentru Seniori valabile anul acesta.

Ce aduce diferit Senior Voyage?!

SENIOR VOYAGE este conceptul gratie caruia cetatenii europeni de peste 55 ani (si nu numai acestia) – implicit si romanii – pot beneficia de un program complet pentru a-si petrece vacanta in cele mai cunoscute locuri turistice, destinatii pline de istorie, beneficiind de tarife speciale in perioada extra-sezonului turistic, din octombrie 2011 pana in mai 2012.

Vei avea ocazia sa vezi una dintre cele mai incarcate de istorie tari, Spania si sa impartasesti experienta cu alti seniori din toate colturile Europei. Aceasta initiativa se incadreaza in sfera asa numitului turism social, oferind ocazia tuturor sa descopere lumea!

Anul acesta iti oferim ocazia de a beneficia, pe langa tarife foarte bune, si de un card special, creat pentru cei care calatoresc cu programele Senior Voyage - Senior Voyage Club Card.

Senior Voyage Club Card
se acorda GRATUIT oricarui client care a calatorit in sezonul trecut prin programele noastre pentru seniori sau contra cost (25 euro/ card) la achizitionarea primului pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de avantajele cardului. Asadar, cardul va putea fi folosit si achizitionat numai pentru ofertele din cadrul programului SENIOR VOYAGE, nu pentru alte oferte pentru seniori, fie ele denumite travel senior sau altfel!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.