Ti-ai pregatit bagajele pentru vacanta? Ai pus in geanta cea noua crema de protectie solara, prosopul de plaja, costumul acela de baie superb la care ai visat toata iarna si ochelarii de soare cei chic?

Halkidiki – Paradisul secret al Greciei
Plaje insorite cu nisip galben, golfuri adanci, satucuri traditionale si statiuni moderne, insulite, dealuri acoperite de pini, clima blanda, mediteraneana – asta te asteapta daca alegi Halkidiki!
Kassandra, Sithonia si Athos sunt cele trei brate ale peninsulei Halkidiki, aruncate in Marea Egee asemeni tridentului lui Poseidon. Acestea ne dezvaluie rand pe rand frumusetea lor neasemuita, insa cel mai cunoscut si populat este cel vestic, Kassandra.
Optiunile de petrecere a timpului sunt variate: echitatie, scufundari, drumetii, ciclism, excursii, turism cu caracter religios, festivaluri. Nici daca iubesti istoria si cultura nu vei fi dezamagita, deoarece ai de ales dintre numeroase muzee, castele si asezaminte antice. Nu rata vizita la Meteora si la Muntele Athos!
Preturile pornesc de la 299 lei/persoana/sejur, in functie de categoria hotelului ales si de faciliatile oferite. In tarif sunt incluse: transport autocar licentiat, 6 nopti cazare hotel 2*, masa conform programului in restaurantul hotelului, insotitor de grup, asistenta turistica locala si vizita la Salonic.
Oferta Halkidiki

Descopera Kefalonia impreuna cu el
Desi este una dintre cele mai populare destinatii ale Greciei, Kefalonia ramane inca misterioasa si salbatica, fiind ideala pentru un sejur romantic sau pentru luna de miere. Bucurati-va impreuna de peisajele superbe, de plajele linistite, de asezarile pitoresti si nu ratati fascinanta pestera Melissani, parcul Ainos, manastirile seculare si mai ales, celebra plaja Myrtos, una dntre cele mai frumoase 5 plaje din lume!
Preturile pornesc de la 399 lei/persoana/sejur, in functie de perioada, categoria hotelului ales si de facilitatile oferite. In tarif sunt incluse: transport autocar licentiat, 6 nopti cazare hotel 2*/3*, mic dejun, acces la piscina, insotitor de grup si asistenta turistica locala.
Oferta Kefalonia

Zakynthos – insula ospitalitatii
Vacanta in Zakynthos are tot ce ti-ai dorit. Zile pline de soare petrecute in golfulete retrase, muzee, taverne unde poti incerca mancaruri traditionale si numeroase cluburi si baruri unde vei petrece nopti incendiare. Poti sa profiti de plajele minunate, sa te aventurezi pe mare, iar seara sa te bucuri de o cina romantica la malul marii sau de cocktailuri linistite alaturi de partener.
De asemenea, Parcul Marin National si Grotele albastre sunt obiective turistice ce nu trebuie ratate de niciun turist. Indiferent ce cauti, Insula Zakynthos este locul ideal pentru vara!
Preturile pornesc de la 399 RON/persoana/sejur, in functie de perioada, categoria hotelului ales si de facilitatile oferite. In tarif sunt incluse: transport autocar licentiat, 6 nopti cazare vila sau hotel 2*/3*, mic dejun, acces la piscina, insotitor de grup si asistenta turistica locala.

Oferta Zakynthos

Cu prietena cea mai buna in Santorini
Santorini este taramul de unde porneste mitul Atlantidei. Aici gasesti plaje cu nisipuri negre si rosii, faleze naturale inalte de sute de metri si peisaje extraordinare. Casele sunt de un alb orbitor, cu acoperisuri rotunjite si par chilii sapate in lava pietrificata.
Santorini este un loc perfect pentru o vacanta impreuna cu cea mai apropiata prietena! Puteti explora istoria si cultura locala, vizitand situl arheologic Akrotiri (din perioada preistorica), expozitii, biserici si numeroasele muzee, dar si vulcanul, constituit din doua insule vulcanice (Palea si Nea Kameni). Nu trebuie sa neglijati nici shoppingul, deoarece aici veti gasi o mare diversitate de suveniruri in magazinele si buticurile locale.
Preturile pornesc de la 297 Euro/persoana/sejur, in functie de perioada, categoria hotelului ales si de facilitatile oferite. In tarif sunt incluse: bilet de avion cursa charter, transferuri, 7 nopti cazare hotel 2*/3*/4*/5*, masa in functie de hotelul ales, asistenta turistica locala.
Oferta Santorini

Marmaris, perla Turciei
Tarmuri minunate, oameni prietenosi, mancare proaspata si vinuri delicioase, multe dintre ele concurand cu podgorii europene celebre. Ce-ti poti dori mai mult decat o vara lunga, cu vreme buna din mai pana in octombrie?
Marmaris este una dintre cele mai sofisticate statiuni din Turcia. Aflata in locul de intalnire dintre Marea Egee si Marea Mediterana, aceasta ofera conditii excelente pentru plaja, inot, sporturi acvatice (in special yachting), plimbari, shopping. Nu ocoli Castelul, bazarul, portul, padurile de pin ce urca pe versantii care inconjoara statiunea si nici unul dintre cele 3 Aqua Park-uri!
O destinatie perfecta pentru persoane de toate varstele, Marmaris este una din cele mai populare statiuni din Turcia. O data ce vei pasi pe tarmul acesta de vis, vei intelege de ce!
Preturile pornesc de la 129 euro/persoana/sejur, in functie de perioada, categoria hotelului ales si de facilitatile oferite. In tarif sunt incluse: transport autocar licentiat, 6 nopti cazare hotel 3*/4*, All inclusive, insotitor de grup si asistenta turistica locala.
Oferta Marmaris

Dupa cum vezi, ne-am ocupat de fiecare detaliu! E timpul sa te rasfeti si sa oferi cel mai frumos cadou din aceasta vara, pentru tine si cei dragi: o vacanta plina de soare si distractie, marca EUROPA TRAVEL! Rezerva acum si vei avea parte de cele mai tari oferte si reduceri early booking! EUROPA TRAVEL - vacanta ta la preturi mici!

EUROPA TRAVEL
Adresa: Sos. Mihai Bravu nr. 62 A, parter, cladirea Spectrum
Telefon fix: 021.311.55.20, 031.402.55.86
Mobil: 0723-153.702
E-mail: office@europatravel.ro
URL: www.europatravel.ro

  • Kudika

    O odisee muzicală - Blue - DOMINO

  • Kudika

    Neversea caută peste 1000 de voluntari pentru cea de-a șasea ediție...

  • Maria Crisan

    Succesul FLY PROJECT a ajuns și în TIMES SQUARE

  • Kudika

    AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU VOLUNTARI LA MASSIF

  • Kudika

    CKAY, ARTISTUL CU PESTE 1 MILION DE STREAM-URI,  VINE ÎN PREMIERĂ...

  • Kudika

    DESTINAȚIE SUPERBĂ DE VACANȚĂ: INSULA LESBOS! PRIMUL CHARTER PLEACĂ...