Setari Cookie-uri

Revelion in Bulgaria? Mai ieftin, mai accesibil, mai confortabil.

Nu mai este o noutate pentru nimeni ca vecinii de la sud au reusit sa surclasese turismul romanesc, macar pe cateva segmente, prin preturi si calitate. Romanii, fascinati de peisajul nou, au contribuit si contribuie in continuare la dezvoltarea industriei turistice de la sud de Dunare plecand in vacantele lor valuri valuri peste granita. Daca in aceasta vara cu greu mai puteai gasi un loc liber pe litoralul bulgaresc al marii Negre, pachetele pentru Sarbatorile de Iarna sunt pe sfarsite in statiunile montane din Balcani. Si asta nu mai mira pe nimeni avand in vedere calitatea superioara a serviciilor si preturile mult mai mici decat cele practicate in tara noastra.

Tot in Bansko se afla si primul parc din Bulgaria pentru snowboard. Transportul pe cablu este asigurat de o gondola pentru opt persoane, sase linii de telescaun de trei sau patru persoane, sapte teleschi-uri si zece babylift-uri, lungimea totala a acestora fiind de 26 de kilometri. Accesul se face cu o singura cartela, skipass-ul fiind valabil pentru una sau mai multe zile.

Nu trebuie ignorat faptul ca atractiile turistice alternative din zona au cunoscut o reala dezvoltare. Astfel, atat in Bansko cat si in Borovets, viata de noapte este una extrem de activa, cluburile si discotecile fiind elemente considerate de investitori „prioritare” pentru intregirea pachetului de servicii oferit turistilor.

Revelion ieftin, schi si relaxare

Sapte zile in Bansko, in perioada Sarbatorilor (26 decembrie - 2 ianuarie) costa aproximativ 500 de euro. In pret este inclusa cazarea la un hotel de trei stele, doua mese pe zi plus cina de Revelion, acces la piscina si jacuzzi precum si transferurile la partia de schi. Nu este inclus transportul si nici mesele suplimentare. Daca pretentiile sunt mai mari, presturile cresc. Astfel, la un hotel de patru stele in Borovets, sapte zile in aceeasi perioada costa in jur de 700 de euro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.