Setari Cookie-uri

Transforma-ti fiecare weekend in vacanta

Pachetele de weekend reprezinta o alternativa perfecta pentru perioadele lipsite de concedii si vacante. Operatorii din segmentul turistic spun ca cererea pentru aceste oferte - care includ de obicei transportul, masa si cazarea pentru doua nopti - este in crestere, mai ales in aceasta perioada. Fie ca va doriti doua zile dedicate shoppingului, schiului sau pur si simplu visati numai si numai sa va relaxati sau sa vizitati capitale europene care respira cultura, traditie si istorie, ofertele sunt extrem de tentante si merita toata atentia voastra.

In Bulgaria, in statiunile montane din Balcani - Bansko, Borovets si Pamporovo puteti gasi cazare de la 28 de euro pe noapte, cu micul dejun inclus. Astfel, agentia Infinity Travel are o multime de oferte la hoteluri de trei, patru si cinci stele in cele trei statiuni perfecte pentru practicarea sporturilor de iarna. Mai multe detalii aici.

Daca preferati sa descoperiti un oras mai putin cunoscut si destul de putin vizitat dar cu aun farmec aparte si cu preturi extrem de mici, puteti sa va faceti planuri pentru Sofia, capitala Bulgariei. Aici puteti petrece o noapte cu doar 19 euro la un hotel de 2 stele sau cu 33 de euro la un hotel de 4 stele. Mai multe detalii aici.

Iata alte cateva sugestii pentru o vacanta de weekend. Click pentru a viziona fiecare oferta in parte.


Amsterdam

Atena

Barcelona

Bruxelles

Copenhaga

Dubai

Londra

Madrid

Milano

Oslo

Paris

Praga

Stockholm

Viena


Venetia



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.