Setari Cookie-uri

Tu unde iti vei petrece "Zilele Iubirii"?

Intre 14 si 24 februarie, sau, mai pe intelesul tuturor, intre Valentine’s Day si traditionalul Dragobete, agentiile de turism organizeaza diferite sejururi sau circuite tematice. "Vacanta iubirii" se bucura de un succes din in ce mai mare printre turistii romani dornici de escapade romantice, libertine cat mai dese si mai lungi. Ofertele de acest gen au inceput sa apara inca de pe acum iar daca nu aveti planurile stabilite ar fi bine sa va faceti o rezervare din timp. Oferte sunt destule iar preturile accesibile.

Intre 14 si 24 februarie, sau, mai pe intelesul tuturor, intre Valentine's Day si traditionalul Dragobete, agentiile de turism organizeaza diferite sejururi sau circuite tematice. “Vacanta iubirii” se bucura de un succes din in ce mai mare printre turistii romani dornici de escapade romantice, libertine cat mai dese si mai lungi. Ofertele de acest gen au inceput sa apara inca de pe acum iar daca nu aveti planurile stabilite ar fi bine sa va faceti o rezervare din timp. Oferte sunt destule iar preturile accesibile.

Indiferent daca preferati o oferta de turism intern sau extern trebuie sa stiti ca aceste sejururi nu dureaza decat maxim 4 sau 5 zile. Unele dintre agentiile de turism le prezinta ca fiind “speciale” si, intradevar, acest tip de sejur - asemanator citybreak-ului, nu costa foarte mult. Destinatiile de top pentru astfel de ocazii sunt Parisul si Venetia - cele doua orase cu traditie in iubire. Exista insa pe piata si multe oferte interne. Predealul si Poiana Brasov sunt cele mai promovate si cele mai accesibile din punct de vedere financiar.

Orasele iubirii

Ce poate fi mai frumos decat sa-ti petreci Ziua Indragostitilor pe malurile Senei sau intr-o gondola pe unul dintre canalele inguste ale Venetiei? Pe raspunsul destul de clar s-au bazat si agentiile de turism care au creat pachete speciale pentru indragostiti. La mijlocul lui februarie un sejur de patru zile in Paris, prin agentia Perfect Tour va va costa 190 de euro. In pret sunt incluse trei nopti de cazare cu mic-dejun inclus la un hotel de trei stele, precum si trei cadouri speciale: o sticla de sampanie, un cos de fructe si un buchet de flori. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.
Daca optati pentru un sejur in Venetia pretul unei oferte a agentiei Ingenius pentru o persoana porneste de la 290 de euro. Este adevarat ca in pret este inclus si biletul de avion. Cazarea pentru trei nopti se va face la un hotel de trei stele - cu micul dejun inclus. Click aici pentru mai multe detalii despre aceasta oferta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.