Setari Cookie-uri

Top 5: mall-uri internationale

Astazi mall-urile nu mai reprezinta o 'adunatura' de magazine unde intri, cumperi si pleci, ci adevarate centre unde te poti destinde, unde iti sunt oferite o multime optiuni pentru a-ti petrece o buna parte din zi. Iata cateva dintre mall-urile internationale celebre, unde cu siguranta ti-ar placea sa iti faci cumparaturile.

2. Emporio este un mall din New Delhi, India. Deocamdata se afla in constructie, finalizarea proiectului urmand sa fie realizata la sfarsitul acestui an de grupul DFL. Emporio Mall va fi cel mai mare centru al cumparaturilor din India. Acesta se va intinde pe o suprafata de peste 300.000 de metri patrati. Design-ul cladirii a fost realizat de unul dintre cei mai cunoscuti arhitecti, Mohit Gujral, din marmura italieneasca, lemn si sticla.
Va reprezenta fara indoiala un loc unde nici localnicii, nici turistii nu vor regreta cheltuielile facute in cele peste 100 de magazine locale sau de lux, cum ar fi Kimaya, Ensemble, Ashish N Soni, Rajesh Pratap Singh si Abraham & Thakore. Majoritatea produselor vor fi importante, iar viitorii clienti se pot astepta ca in paralel cu shopping-ul sa isi petreaca timpul vizitand un numar mare de restaurante, sali de gimnastica, saloane de infrumusetare si tratament. Toate acestea completate de cluburi „private”. Un alt aspect foarte interesant este ca piata centrala a mall-ului a fost proiectata pentru a putea gazdui show-uri si concerte insotite eventual de focuri de artificii!

1. Pe primul loc in topul mall-urilor internationale se afla Mall-ul Emiratelor. Cladirea impunatoare din metal si sticla se afla chiar in mijlocul Dubaiului. Acest shopping-center depaseste scopul initial pentru care a fost creat si poate fi considerat un mic orasel sau, de ce nu, o statiune de vacanta. Exceptand numele celebre ale magazinelor, intre care Harvey Nichols, Debenhams, Bois & Chiffon, Reiss, Missoni si Marc Jacobs, Mall-ul Emiratelor pune la dispozitie asa-numita „Ski Dubai”, prima pista de schi indoor din orient. Sub acelasi acoperis exista o sala de teatru si un centru de arta. Nici in ceea ce priveste cinematografele mall-ul nu lasa de dorit. Cu 14 ecrane si conditii excelente, optiunile de relaxare sunt diverse. Aici se afla si „Magic Planet”, un parc de distractie pentru cei mici, dar nu numai. Un ultim argument care poate convinge orice turist ca a gasit locul ideal pentru cumparaturi si distractie, este ca mall-ul are ca anexa un hotel de 5 stele cu 400 de camere. Cu asa conditii, sa tot faci cumparaturi...







Articol preluat de Yuppy

Alte recomandari:

Manne, un Stradivarius al chitarelor

Top 10: Cele mai mari dezastre naturale

Regina Adriaticii


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.