Setari Cookie-uri

Litoralul ieftin este Litoralul pentru toti

Si in 2008 va exista un litoral pentru toti. Astfel, pentru perioada 4 mai – 16 iunie exista deja peste 2500 de locuri de cazare precum si oferte speciale care vor fi valorificate prin agentiile de turism membre ANAT. Programul “Litoralul pentru toti” este o initiativa a Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in colaborare cu ANAT (Asociatia nationala a Agentiilor de Turism) si patronatul hotelierilor de pe Litoral. Programul are doua editii – cea de primavara si de vara si are ca scop accesibilizarea financiara a litoralului romanesc precum si promovarea turismului intern. Ofertele sunt mai ieftine decat in mod normal iar comisionul aplicat de agentii, mai mic.

De asemenea, in programul de promovare al litoralului sunt incluse oferte din statiuni ca Jupiter, Costinesti, Vama Veche si Saturn. Spre exemplu, la un hotel de trei stele din Jupiter pretul pentru sase nopti de persoana este de 189 de lei la fel ca la un hotel de trei stele din Saturn. Hotelurile de doua stele din Costinesti au pregatit sejururi de sase nopti cu preturi de 159 lei de persoana. Unele oferte contin mic dejun la care se adauga comision de 10% - comisionul perceput de agentia care vinde aceste pachete promotionale.

Lista hotelurilor si a ofertelor incluse pana la acest moment in program poate fi gasita aici.

Potrivit informatiilor furnizate de Asociatie, oferta poate fi accesata numai prin agentiile de turism si va fi promovata de Asociatia Litoral si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania.

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.