Setari Cookie-uri

Ce facem de 1 Mai?

Se spune ca Sarbatorile Pascale se petrec in familie. Insa cei care ar vrea sa schimbe atmosfera "cuminte" de acasa, o pot face lata la doar trei zile dupa Paste, cand va urma o sarbatoare mai putin "pioasa"... Este vorba despre 1 Mai, o sarbatoare clasica dedicata plimbarilor si distractiei.

Preturile de cazare in Vama Veche pentru acest an sunt de aproximativ 60 RON/noapte de persoana, insa majoritatea hotelierilor ofera pachetul standard cu minimum 3 nopti incluse.

De asemenea, una din cele mai bune alternative in cazul in care vreti sa ramaneti in Romania, este muntele: in statiunile montane preturile de cazare pot varia in functie de conditiile pe care le doriti. Acestea incep de la 30 RON/noapte de persoana si pot ajunge la 400 RON/persoana sejurul de 4 zile.

Si Bulgaria reprezinta una din cele mai bune variante. Aici preturile sunt ceva mai mari decat in Romania pentru 1 Mai, dar si conditiile sunt superioare celor autohtone si fac ca diferenta de bani sa merite. Aici tarifele incep de la 55 Euro intr-un hotel de 3 stele si pot ajunge pana la 160 Euro pentru cazarea la un hotel de 4 stele.

Fie ca alegeti Romania, fie ca preferati alta tara, nu trebuie sa uitati sa va distrati si sa sarbatoriti Ziua Muncii asa cum se cuvine.

Citește și:

Articol de Andrei Dutulescu

Articol preluat de pe Yuppy

Alte recomandari:

Top 5: Cele mai controversate reclame auto

Top 22: Minciuni celebre

Cei mai ravniti ochelari de soare din lume

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.