Setari Cookie-uri

Albena. Prezentare, cazare, hoteluri si alte sfaturi

La doar 140 de kilometri de Mamaia, Albena iti poate oferi ceea ce inca frumoasa noastra statiune romaneasca nu reuseste sa ofere: plaja si apa curate, si preturi de bun simt. Nu o spun doar eu, o spune multa lume.

La doar 140 de kilometri de Mamaia, Albena iti poate oferi ceea ce inca frumoasa noastra statiune romaneasca nu reuseste sa ofere: plaja si apa curate, si preturi de bun simt. Nu o spun doar eu, o spune multa lume.

Nu neaparat insa ca Albena ar fi mai ieftina decat litoralul romanesc, insa preturile de acolo sunt complet justificate. In plus, atitudinea personalului nu te face sa regreti ca ii lasi bacsis….
Albena se afla in topul preferintelor romanesti, si poti spune ca este statiunea ideala pentru relaxare; este linistita si cautata in special de familiile cu copii sau de catre cele dornice sa stea la plaja si sa aiba la dispozitie cazare-masa. Asadar, Albena ofera pachete all-inclusive, si terase si muzica pana la ora 23, cel tarziu.

Ca un minus, nu prea ai cofetarii si gelaterii…
Fiind o statiune mica, evident ca locurile de parcare sunt destul de limitate, deci este preferabil ca masina sa ti-o lasi in parcare. Adica intr-una supravegheata. Pentru ca in Bulgaria inca se fura. Masini. Asa ca inca un sfat: e bine sa tii legatura cu ghidul roman care te poate ajuta in demersurile cu politia.

Citește și:

Cum poti ajunge in Albena? Foarte simplu: urmand drumurile dobrogene pana in Negru Voda si apoi 2 Mai. Harta bulgariei maps.domino.bg.

Cea mai comoda optiune, cu masina particulara, e si mai ieftina daca iesirea o faci cu niste prieteni, ca sa impartiti consumul.
Harta Bulgariei o ai asadar, iar tone de sfaturi pe zeci de pagini le gasesti pe softpedia
Atentie la restrictiile de viteza, la indicatoarele puse in buza localitatilor si la sensurile giratorii care apar pe sosea, unde ai sanse mai mari sa intalnesti si echipaje de politie. Pregatiti si niscai euro marunt pentru spaga…

Pentru cine s-a gandit la varianta cu trenul, desi nu este indicat din cauza distantei, dar si a diferentei insignifiante de pret, iata link pentru reteaua noastra de cai ferate si reteaua bulgara de cai ferate.
Mai exista si varianta autocarului pentru care am auzit ca opteaza multi, asa ca pun linkuri si pentru transport cu autocarul www.sejurbulgaria.ro si www.vacanteinalbena.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.