Setari Cookie-uri

10 locuri de vis in care sa mergi daca esti tanar, fara bani si vrei sa vezi lumea

Cele mai frumoase locuri din lume pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata si pentru care nu trebuie sa scoti prea multi bani din buzunar!

Dubrovnik, Croatia

locuri frumoase Foto: Sergey Novikov, Shutterstock

Daca sunteti mari fani (ca mine) al serialului fenomen Game of Thrones trebuie sa mergeti in Dubrovnik. Cetatea croata este locul in care salasuieste, in serial, Debarcaderul regelui, capitala celor Sapte Regate din Westeros. Dubrovnik este relativ aproape, are un aer cu totul magic si merita cu siguranta vazut. Preturile la bauturi si mancare in centru nu sunt mai mari decat in Bucuresti, uneori sunt chiar mai ieftine.

Budapesta, Ungaria

cele mai frumoase locuri din lume Foto: Nataliya Nazarova, Shutterstock

Un oras deosebit de frumos si care este, totodata, mult mai ieftin decat alte capitale din Europa. Plimbandu-te pe strazile fascinante exista un sentiment inconfundabil ca ceva neobisnuit se afla chiar la colt, dar tine doar de tine sa descoperi. Plecand de la frumusetea Dunarii, grandoarea Podului cu Lanturi sau maretia misteriosului Castel Buda, acest oras se va transforma rapid in unul dintre preferatele tale.

Citește și:

Moscova, Rusia

cele mai frumoase locuri din lume Foto: Viacheslav Lopatin, Shutterstock

Capitala Rusiei este centrul economic, politic si cultural si are o istorie vasta si tumultoasa. Al saselea oras din lume dupa numarul locuitorilor si primul din Europa, Moscova este o destinatie deosebita cu o atmosfera unica. Ca sa ajungi acolo nu este nevoie sa faci un sacrificiu finaciar prea mare, iar odata ajuns acolo cheltuielile sunt mai mult decat decente. Cea mai mare atractie este Piata Rosie, numita si Piata catedralelor, care separa Kremlinul de zona comerciala a Moscovei si este considerata „inima orasului”.

Barcelona, Spania

locuri frumoase Foto: Luciano Mortula - LGM, Shutterstock

Orasul de vis in care gasesti absolut tot ce iti doresti si singura metropola din lume decorata cu Royal Gold Medal pentru Arhitectura. Un oras absolut fascinant, vesel si colorat, multumita artei lui Gaudi. In Barcelona puteti ajunge destul de ieftin cu Wizz Air sau Ryanair din Bucuresti, Timisoara, Cluj sau Craiova, iar cea mai buna si ietina cazare o gasiti la localnici pe site-ul Airbnb. Mai mult decat atat puteti gasi oferte speciale pentru city-brake sau vacante in fermecatoarea Barcelona pe tot parcursul anului.

Citește și:

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.