Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Castelele lumii, acele locuri facinante invaluite in mister, care ofera privelisti incantatoare pentru toti cei interesati sa descopera povestile si legendele ascunse intre zidurile lor. Adevarate punti de legatura intre prezent si trecut, realitate si fantezie, fiecare dintre aceste castele prezinta o poveste diferita, o legenda unica, o istorie care fascineaza si acum si un secret care asteapta sa fie descoperit.

16 castele magnifice din intreaga lume

Castelul Neuschwanstein, Germania

casteleFoto: Canadastock, Shutterstock

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Cel mai frumos castel din lume, pe care am avut extraordinara placere de a-l vedea si de a-i admira maretia si unicitatea a fost construit cu scopul de a servi ca resedinta pentru regele Ludovic al II-lea al Bavariei. Castelul Neuschwanstein este absolut magic si te atrage cu a lui vraja din primele secunde in care iti ridici privirea catre el. Situat pe un deal abrubt, inconjurat de Alpi, langa orasul medieval Fussen, acesta a fost o sursa de inspiratie pentru Walt Disney. Este cea mai fotografiata cladire din Germania si una dintre cele mai populare destinatii turistice ale tarii.

Castelul Alcazar of Segovia, Spania

castele medievaleFoto: emeperorcosar, Shutterstock

Ridicandu-se mandru pe o creasta stancoasa deasupra confluentei raurilor Eresma si Clamores din Segovia, Alcazar este unul dintre cele mai faimoase castele din Spania. Edificiul a fost initial construit ca un fort arab, a servit ca un palat regal, apoi o inchisoare de stat si transformat ulterior intr-o academie militara de mare valoare.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: