Setari Cookie-uri

Bloggerul Maria Nicolau retraieste experientele Juliei Roberts din filmul "Eat.Pray.Love"

Alegerea de a-si urma visele si a trai propria experienta autentica a insemnat pentru ea ruptura de viata ei de acasa si decizia de a pleca singura in India .

In 2013, Maria a locuit pentru un an de zile intr-o comunitate eco spirituala din Italia, langa orasul Torino. Acolo a experimentat pasiunea italiana pentru viata intr-o comunitate utopica. Un grup de 400 de oameni au decis sa traiasca altfel, in comuniune cu natura si in armonie cu sufletul lor si al celor din jur. La ordinea zilei erau ritualurile pentru luna plina, meditatiile, studiul fizicii cuantice si multe alte subiecte neauzite de multi la acel moment. Maria Nicolau a urmat acolo un curs in urma caruia a obtinut certificarea de spiritual healer. S-a intors acasa dupa ce a simtit ca poate aduce ceva cu ea in lumea “reala”, in viata de zi cu zi.

bali Celor care vor sa traiasca o experienta profunda pentru minte, trup si suflet, Maria Nicolau le recomanda insula Zeilor, Bali. ”Acel loc este un rezervor de energie superba ce te ghideaza in trairea unei minunate povesti personale de descoperire de sine. India este urmatorul nivel. Aici energia este locul de plecare al filozofiei si practicii yoga. Energia acestui taram nu suporta comparatie, insa aceasta destinatie cere o iesire din zona de confort mult mai mare decat in Bali. Pentru a intelege India, este cel mai bine sa nu te raportezi la frumusetea exterioara, ci doar la cea interioara. Pe cat de haos si murdar este exteriorul, pe atat de multe daruri interioare poti primi printr-o experienta in aceasta cultura”.

Citește și:

Fiecare isi scrie poveste Eat Pray Love in propriul ritm, urmand nevoile interioare, dorinta de a-si schimba viata, de a deveni o persoana mai echilibrata, mai prezenta in propria viata si de a se bucura de tot ceea ce il inconjoara.

Cei care doresc sa isi urmeze visele si sa traiasca o experienta autentica in care sa se conecteze cu eul lor interior o pot urma pe Maria Nicolau in urmatoarele calatorii pentru suflet. Va pleca in Bali pentru a saptea oara in noiembrie 2017, iar calatoria in India este programata pentru aprilie 2018.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.