Setari Cookie-uri

8 calatorii de vis pe care orice mama si fiica ar trebui sa le aiba impreuna

Sarbatoreste cea mai puternica legatura care poate trece testul timpului, printr-o calatorie magica in cele mai frumoase colturi din lume.

5. Calatorie magica in timp – Bruges, Belgia

cele mai frumoase destinatii
Foto: Yury Dmitrienko, Shutterstock

Un orasel scos din cartile cu povesti in care timpul pare ca s-a oprit in loc, fascinat si el de minunatiile din jur. Centrul istoric a fost inclus in patromoniul UNESCO, fiind unul dintre cele mai bine conservate orase medievale din Europa. Aici s-au pastrat nu doar modelul stradal medieval, ci si reteaua de canale si arhitectura gotica specifica nordului Europei. Bruges este un oras ca un cantec sublim, ca un poem, ca o poveste pe ale carui stradute va veti putea plimba agale cucerite de comorile aflate la fiecare pas. Un oras incarcat de istorie, arta si arhitectura. Pentru a ajunge in Bruges trebuie sa luati avionul pana la Bruxelles, iar de acolo trenul cca. o ora pana in Bruges.

6. O escapada culturala – Roma, Italia

cele mai frumoase destinatii Foto: Luciano Mortula-LGM, Shutterstock

Citește și:

Roma, supranumit "orasul etern" este cel mai mare muzeu in aer liber din lume, iar daca sunteti pasionate de istorie, arta sau cultura nu veti fi dezamagite nicio clipa. Roma este un oras cu o istorie bogata, care se intinde pe milenii fiind cel mai vechi oras din lume populat in continuu. De la Colosseum, Fontana di Trevi, Panteon, Castelul Sf. Angelo sau Vatican exista extrem de multe mistere istorice, locuri fasccinate si comori culinare pe care le veti descoperi cu inima saltand de fericire.

7. Relaxare la plaja – Phuket, Tailanda

cele mai frumoase destinatii
Foto: W_NAMKET, Shutterstock

Cea mai mare insula din Tailanda este un magnet pentru iubitorii de plaja, iar daca va numarati printre acestia in Phuket va veti simti ca in paradis. Lagunele albastre si apusurile superbe creeaza o atmosfera de vis, iar o vacanta aici va poate ajuta sa va reincarcati bateriile, sa va relaxati complet si sa aveti parte de momente unice de care va veti aminti mereu. Phuket poate fi locul in care voi doua sa va deschideti mai mult inima si sa faceti aceasta legatura minunata si mai puternica. Si, nu in ultimul rand, orice mama si fiica din lume merita momente magice de rasfat, relaxare si visare.

Citește și:

8. Calatorie fascinanta cu trenul – Glacier Express, Elvetia

Pentru mamele si fiicele mai aventuroase, care vor sa experimenteze ceva unic, o calatorie cu trenul este alegerea ideala si ceva ce trebuie sa incercati macar o data in viata. Glacier Express este o aventura extraordinara care merita tot efortul. Trenul trece prin vai alpine pitoresti, peste rauri involburate, prin 91 de tunele si peste 291 de poduri. Vagoanele cu acoperis din sticla va vor face martore la peisaje spectaculoase.

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.