Setari Cookie-uri

Călătorii tematice: Cum am descoperit echitația

Iubesc să călătoresc, să fac fotografii și să descopăr poveștile și oamenii locurilor în care ajung. Și cum, pentru mine fiecare călătorie este prilej de a mai învață ceva și de a veni acasă cu sufletul mai bogat, așa a fost și în acea luna aprilie 2016 când primăvară a venit devreme și am ajuns pentru prima dată în vacanță la un centru de echitație. 

Este vorba despre centrul de echitație Potcoava Mountain Hideaway situat departe de agitația orașului, la 3 km de cel mai apropiat sat.

Deschiseseră de câteva luni și mi-a plăcut tare mult conceptul: au ales o zonă deloc cunoscută din România din comuna Runcu – Județ Dâmbovița, au visat la a construi un loc în care oaspeții să vină cu drag de natură și de cai și să petreacă timp alături de cei dragi. Am aflat toate acestea de la Ionuț Popescu, antreprenor ce a lăsat Bucureștiul pentru a-și îndeplini visul. Și, cum și eu la rândul meu sunt antreprenor de ani buni, aflând povestea aceasta am devenit curioasă și am zis că trebuie să cunosc locul acesta făcut din pasiune și dedicat celor care caută locuri tihnite în mijlocul naturii.

Simțeam că îmi este adresat mie iar timpul mi-a demonstrat că așa era. Însă astăzi îți povestesc despre inceputuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.