Tot mai multe persoane acceseaza si verifica site-urile cu propuneri pentru vacanta. Fie pentru a gasi oferte- chilipir si a-si petrece apoi vacanta pe cat de confortabil pe atat de ieftin, fie pentru a afla ce alte meleaguri poate explora in conditii sigure, dar cat mai extravagante.

Luna de miere in orasul noptilor albe

In 2007, clasicelor destinatii Bali, Ibiza, Seychelles, Maldive sau Mauritius s-au adaugat cateva destul de incitante. Dintre new-entry-urile agentiilor de turism, intre care Kenya, Republica Dominicana, Nepal, Jamaica, etc, ceea ce a atras atentia a fost paleta larga de oferte pentru Mexic. Fie cu ghid turistic, program prestabilit, cazare la anumite hoteluri si toate conditiile, fie cu posibilitatea de a-ti crea propriul orar, asigurandu-ti prin cumpararea pachetului doar camera de hotel si drumul pana in America Centrala.

Ce ne ofera Mexicul:

Mexico City - una dintre cele mai mari metropole din lume, cu o populatie de peste 25 de milioane de locuitori, este situata la 2400m altitudine, gazduieste palate aztece, picturi murale si Catedrala Metropolitana.

Teotihuacan - supranumit “Orasul Zeilor”, este centrul monumentalelor piramide ale Soarelui si Lunii si al templului lui Quetzalcoatl.

Puebla - splendid sit architectural pentru pasionatii de arhitectura colonial-spaniola, Templul Santa Maria Tonantzintla, Capela Rosario, Piata Centrala, Catedrala si El Parian (cunoscut centru comercial de artefacte).

Monte Alban - 'Muntele Alb', important complex arheologic, atribuit unui amestec succesiv de civilizatii pre-columbiene, numeroase temple, picturi murale, piramide in trepte, basoreliefuri, morminte, Observatorul (ansamblu de cladiri cu semnificatie astrologica) si 'Pietrele Dansatorilor' (sculpturi in stanci care infatiseaza nuduri masculine in diverse posturi contorsionate).

Mitla - oras pre-columbian, unul dintre locurile sacre emblematice, din care s-au pastrat numeroase cladiri si ziduri decorate cu mozaicuri geometrice distincte.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: