Setari Cookie-uri

Sporturi de vara la mare cautare!

Daca esti interesat sa te distrezi vara asta la mare, ai ocazia sa practici multe dintre sporturile de sezon care sunt in general prezente in tarile exotice. Vara 2008 se anunta fierbinte, asa ca putina balaceala prin apele autohtone plus putina adrenalina reprezinta remediul perfect pentru a trata stresul urban, oboseala acumulata in timpul zilelor lucratoare, zapuseala si, de ce nu, cele cateva kilograme in plus pe care le-ai dobandit in iarna.

Un ultim sport care sigur iti va potolii setea de adrenalina este schiul nautic. Acest sport se practica de cativa ani buni pe litoralul romanesc, dar motoarele, fie ele si pe apa, dezvolta din ce in ce mai multi cai putere, astfel ca si viteza pe apa va fi mai mare. Sportul nu este deloc usor, asa ca nu este recomandat incepatorilor si nici persoanelor slabe de inima.

Avand in vedere ca schiul nautic a aparut demult in tara noastra si nu mai reprezinta neaparat o excentricitate sau o noutate, pretul nu este chiar atat de piperat ca la inceput. Firmele care ofera spre inchiriere echipamentul pentru acest sport se intrec in oferte in fiecare sezon estival. Acest mod de a te racori te va costa in jur de 100 ron pentru 30 de minute.

Autor: Alexandru Todoran

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.