Sensation White: cel mai mare eveniment house and trance din lume

Sensation White: cel mai mare eveniment house and trance din lume

Sensation White este astazi cel mai mare si impresionant eveniment house din lume. Fenomenul s-a nascut in orasul distractiei: Amsterdam. Primul eveniment de acest tip a avut loc in 2000 in Amsterdam Arena - stadionul celebrei echipe de fotbal Ajax Amsterdam. Vreme de 5 ani, pana in 2005 evenimentul a avut loc numai in Amsterdam. Din 2005 petrecerea se tine sub licenta in mai multe tari printre care enumeram Germania, Austria, Ungaria, Sanemarca, Spania, Portugalia, Chile, Lituania si nu numai.

Sensation White este astazi cel mai mare si impresionant eveniment house din lume. Fenomenul s-a nascut in orasul distractiei: Amsterdam. Primul eveniment de acest tip a avut loc in 2000 in Amsterdam Arena - stadionul celebrei echipe de fotbal Ajax Amsterdam. Vreme de 5 ani, pana in 2005 evenimentul a avut loc numai in Amsterdam. Din 2005 petrecerea se tine sub licenta in mai multe tari printre care enumeram Germania, Austria, Ungaria, Sanemarca, Spania, Portugalia, Chile, Lituania si nu numai. Retail jobs

In primele doua editii, din 2000 si 2001, evenimentul se numea simplu: Sensation. Apoi a fost impartit in doua evenimente diferite: Sensation White si Sensation Black. Bineinteles ca participantii se imbraca in alb si in negru pentru fiecare dintre aceste mega-petreceri, insa principala diferenta dintre acestea o reprezinta stilul de muzica abordat de DJ-ii prezenti. Sensation Black se bazeaza pe o muzica mai intunecata, hardstyle si hardcore, in vreme ce la Sensation White se mixeaza mai ales muzica house si trance. In fiecare an se editeaza un dublu CD/DVD (Black and White), fiecare dintre cele doua evenimente avand cate un Imn de culori diferite...

Se pare ca organizatorii intentioneaza sa redenumeasca evenimentele pentru a le separa mai clar: astfel, Sensation White devine simplu Sensation si Sensation Black devine, simplu BLACK.

Daca in prima editie, Sensation a adunat doar 20.000 de participanti adunati numai intr-o sectiune a Amsterdam Arena, urmatoarele editii au atras in medie cate 40.000 de participanti si au mutat scena in care mixeaza cei mai celebri DJ din lume in mijlocul arenei. Din 2001 Sensation White are un dresscode incetatenit: fiecare participant se imbraca complet in alb. Daca pentru White Sensation e important sa iti cumperi sau rezervi biletele in avans, pentru Sensation Black mai poti spera sa gasesti bilete si cu cateva zile inainte de eveniment.

2005 este primul an in care Sensation White s-a tinut in afara Amsterdamului, adica in Belgia si Germania. De atunci s-a lansat conceptul de Sensation International si au aparut evenimente de acest tip in mai multe tari. Merita mentionat ca in 2008 un eveniment oficial Sensation White s-a petrecut in Sankt Petersburg iar, de Revelion, pe 31 decembrie 2008, mega petrecerea in alb s-a desfasurat la Melbourne in Australia cu 38.380 de oameni bucurandu-se de muzica in alb.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri