Setari Cookie-uri

Sensation White: cel mai mare eveniment house and trance din lume

Sensation White este astazi cel mai mare si impresionant eveniment house din lume. Fenomenul s-a nascut in orasul distractiei: Amsterdam. Primul eveniment de acest tip a avut loc in 2000 in Amsterdam Arena - stadionul celebrei echipe de fotbal Ajax Amsterdam. Vreme de 5 ani, pana in 2005 evenimentul a avut loc numai in Amsterdam. Din 2005 petrecerea se tine sub licenta in mai multe tari printre care enumeram Germania, Austria, Ungaria, Sanemarca, Spania, Portugalia, Chile, Lituania si nu numai.

Unii dintre cei mai buni DJ din lume au mixat la Sensation de-a lungul anilor: Tiesto, Sven Vath, Armin van Buuren, Carl Cox, David Guetta, Richie Hawtin, Axwell, Fedde le Grand, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso si Erick Morillo.

Cu o tema diferita in fiecare an - de la Spatiu, la Gradina Raiului si Oceanul Albului - fiecare spectacol este complet diferit. Noua tema este lansata la Amsterdam in fiecare an, inainte de deplasarea pe glob. Sensation s-a extins de la Amsterdam, cu spectacole in tari din toata Europa, inclusiv Germania, Belgia, Rusia si Polonia.

Sensation este planificat sa aiba loc in 22 de tari pana in prezent, inclusiv Australia, Spania, Marea Britanie, America de Sud si mai mult... se pare ca, mai devreme sau mai tarziu, Sensation va veni si in Romania! Pana atunci, va oferim ocazia sa participati, pe 16 mai la Sensation in Budapesta. Iata aici programul standard de 168 de euro/ pers sau cel VIP de 268 de euro/ pers. Transportul se asigura la cerere, cu autocarul sau avionul. Programul cu avionul costa aproximativ 400 euro de persoana si include 2 nopti de cazare, transfer aeroport hotel, bilet VIP la eveniment + tur al orasului. Pentru numai 269 euro de persoana va oferim pe langa pachetul standard si transportul cu autocar de 4 stele.

Citește și:

A doua editie a "White Sensation" din Ungaria va avea loc tot la Budapesta, pe data de 16 Mai. Budapest Sports Arena va fi gazda evenimentului. Tema spectacolului este Ocean Of White. O lume subacvatica va va taia rasuflarea. Un recif de 80 metri inaltime va desparti scena, creaturi din adancuri si jeturi de apa se vor inalta catre stele. Toate acestea vor fi acompaniate de cele mai spectaculoase efecte speciale, lumini si lasere de care va veti bucura alaturi de 10.000 de petrecareti imbracati in alb.

Daca va grabiti, puteti ajunge pe 02 Mai la Sensationul din Viena. Detalii despre oferta aici.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.