Setari Cookie-uri

Zborul cu balonul, o distractie exclusivista

Zborul cu balonul reprezinta cu siguranta una dintre cele mai romantice "escapade". De la Jules Verne pana la filmele de dragoste contemporane, nacela din rachita si balonul cu aer cald, in compania altor accesorii precum o sticla de sampanie si doua pahare de cristal, sau, dupa caz, un inel de logodna, o cerere in casatorie sau un sarut in apusul fierbinte, reprezinta visul oricarui indragostit. Pentru altii, o noua provocare, un alt fel de a vedea lumea. La picioarele tale.

Pasagerii trebuie sa fie imbracati cat mai lejer, dar si gros. Temperaturile sunt mai scazute la altitudine ridicata, iar vantul poate fi destul de puternic. O plimbare cu balonul depaseste rareori 60 de minute, iar altitudinea la care se ridica aparatul este de aproximativ 300 de metri.

Unde?

In afara de aerodromul Clinceni si Poiana Brasov, nicaieri in Romania. In schimb, in foarte multe locuri din strainantate. Multe agentii de turism si-au dezvoltat chiar pachete turistice cu aceasta tematica. Astfel, exista oferte cu 500 de euro in Spania. Pachetul include trei nopti de cazare la un hotel de patru stele, biletul de avion, toate mesele incluse si zborul cu avionul. Astfel de oferte, cu preturi variabile, pot fi achizitionate si in Italia, Ungaria, Franta, Anglia sau in statele turistice de pe continentul african.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.