De cele mai multe ori ai nevoie de sfaturi utile, la obiect. Agentiile de turism prezinta totul in roz iar cand te lovesti de unele probleme habar nu ai cum sa le rezolvi. Cand vrei sa pleci pe cont propriu sunt multe momentele in care te simti depasit de acele mici amanunte care trebuie intr-un fel sau altul rezolvate cat se poate de repede. Cel mai simplu este sa ceri parerea unui prieten care a vizitat zona unde vrei sa ajungi, pentru ca poti primi sfaturi concrete nu povesti abstracte. Ce ai spune insa daca ai avea cateva mii de prieteni, carora le place sa calatoreasca si care te pot ajuta sa alegi vacanta perfecta?

Am lansat comunitatea Lazy, locul unde poti citi si scrie jurnale de calatorie, poti cere mai multe informatii referitoare la o zona turisitica de la persoane care au vizitat acel loc. Poti vedea poze reale, neprelucrate, menite sa surprinda cat mai bine esenta unui loc asa cum este el vazut din perspectiva unui turist si nu a unei agentii. Poti afla detalii despre cazare, preturi, mijloace de transport si bineinteles despre locuri care merita vazute. Exista numeroase situatii neprevazute care se pot ivi si pe care le poti afla numai de la persoane care au vizitat orasele/zonele unde vrei sa ajungi. Mai mult, turismul este unul dintre domeniile aflate intr-o permanenta schimbare, iar comunitatea Lazy te ajuta sa ai mereu informatii de actualitate.

Pentru a crea o comunitate puternica, pentru a obtine informatiile potrivite, noi si ceilalti cititori avem nevoie de parerea ta. Vacantele tale ii pot ajuta pe ceilalti membri sa isi planifice cat mai bine escapadele, la fel cum experientele lor te pot ajuta pe tine sa alegi destinatia perfecta.

Pentru a putea beneficia de toate facilitatile oferite de comunitatea Lazy, trebuie sa te inregistrezi gratuit pe site sau daca ai deja cont, trebuie sa te autentifici. Vei fi redirectionat catre pagina ta de profil, unde ai acces la urmatoarele facilitati:

Album foto: poti uploada fotografii pe care sa le organizezi in albume in functie de locul si perioada cand au fost realizate.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: