Setari Cookie-uri

Fii un turist puternic. Informeaza-te!

Pentru asta am creat comunitatea Lazy. Pentru ca un turist informat este un turist puternic. Pentru ca in turism lucrurile se schimba repede iar informatia ta conteaza. Pentru ca de multe ori pozele, sfaturile si povestile tale ii vor ajuta pe altii sa aleaga ce e mai bun. Iar tu vei avea o multime de informatii utile inainte de a porni la drum. De aceea vrem o comunitate puternica a oamenilor care calatoresc. Pentru a ne bucura de vacante reusite. Toti.

Blog: poti tine un jurnal al calatoriilor tale, unde sa evidentiezi punctele forte si punctele slabe ale sejururilor, sa oferi sfaturi si indicatii pentru cei ce intentioneaza sa aleaga destinatia descrisa de tine.

Forum: Aici poti interactiona cu membrii comunitatii, poti pune intrebari, poti raspunde, poti afla parerea altor persoane pasionate de turism.

Mesaje private: poti cere informatii suplimentare despre un anumit subiect membrilor comunitatii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina personala a utilizatorului respectiv si sa dai click pe optiunea: “Trimite-i un mesaj”.

Video: poti posta clipuri de pe site-uri precum Youtube.com, Metacafe.com si Trilulilu.ro

Prieteni: iti poti crea o retea de prieteni, membri ai comunitatii Lazy. Astfel vei afla primul, cand persoanele din lista ta uploadeaza o noua poza, un clip sau scrie pe blog.

Editare profil: poti da mai multe amanunte despre tine, despre hobby-urile tale, despre vacantele tale completand campurile din pagina de profil.

Aici poti afla care sunt ultimii utilizatori inregistrati si ultimele poze adaugate. In sectiunea de poze , afli care sunt cele mai vizualizate, mai comentate sau mai noi imagini postate de membrii comunitatii. In sectiunea de video ai acces la cele mai importante si cele mai noi clipuri postate de utilizatori.

Mult succes!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.