Cauti sa iesi din obisnuit si sa te distrezi putin altfel? Vrei sa te alaturi altor "nebuni" si sa uitati de plictiseala? Nici nu-ti va veni sa crezi ce pot face oamenii din dorinta de a se ditra impreuna...

5 obiceiuri sexuale ciudate din antichitate

Ivrea Orange Festival
Piemonte, Italia, Februarie

Cu secole in urma se spune ca localnicii s-au revoltat impotriva unui conte care isi exercita dreptul de a deflora fiecare mireasa din sat. In cele din urma acesta a fost decapitat iar garzile sale au fost ucise cu pietre.

Pastrati aceasta poveste in minte si ganditi-va ca in secolul nostru, datorita regulilor negociate cu UE, Italia este nevoita sa isi distruga surplusul de portocale. Asadar, inlocuiti pietrele din povestea medievala cu portocale si garzille contelui cu clowni, actori si turisti si imaginati-va ca surplusul de portocale cu care ne inarmam este unul foarte 'suculent'.

Aceasta este poate cea mai dulce-acrisoara petrecere pe care nu vreti sa o ratati, potrivit specialistilor agentiei de turism KleverTravel. Tone de portocale 'lansate' unii catre altii de peste 10.000 de oameni.

Mai mult decat atat, la finalul festivalului, o frumoasa domnita imbracata in alb, reprezentand fecioara care a pornit revolta arunca cu bomboane in multime...

So Joo Festival
Porto, Portugalia, 23 Iunie

Unul dintre cele mai putin cunoscute si mai speciale festivaluri din Europa se desfasoara in Porto.

Orasul se gateste iar mancarurile delicioase se potrivesc de minune cu celebrul vin de Porto. Si apoi, intra in scena ciocanele. Nimeni nu stie exact de ce, insa traditia te obliga ca daca intalnestie pe strada o persoana de sex opus care te atrage nu ai decat sa o lovesti in cap cu un ciocan de plastic.

Va recomandam sa serviti cele mai delicioase sardine la gratar pe care vi le puteti imagina alaturi de proaspat lovitavoastra noua prietena...

Cooper's Hill Annual Cheese Rolling
Gloucester, Anglia, - ultima luna din Mai

Nici un sport nu este cu adevarat barbatesc daca nu se lasa cu accidentari.

Si ce ati zice daca aceste accidentari se datoreaza cascavalului? Cand spunem accidentari ne referim la vanatai si poate, mai rar, cateva oase rupte. Toate rezultatul urmaririi unuei roti uriase de branza care este data la vale pe un deal.

Top 5 povesti neconventionale de dragoste care iti vor frange inima
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: