Setari Cookie-uri

Cele mai ciudate festivaluri din lume

Cauti sa iesi din obisnuit si sa te distrezi putin altfel? Vrei sa te alaturi altor "nebuni" si sa uitati de plictiseala? Nici nu-ti va veni sa crezi ce pot face oamenii din dorinta de a se ditra impreuna...

In fiecare an participa aproximativ 20 de concurenti care cauta sa ajunga la poalele dealului mai repede decat roata de cascaval. Si in fiecare an, cascavalul castiga. Insa daca reusiti sa va mobilizati, sa va folositi abilitatile si agilitatea si intreceti roata de cascaval, premiul e pe masura: o puteti pastra!

La Tomatina
Buol, Spania - ultima miercuri din August


Cea mai mare bataie cu mancare din lume atrage mii de turisti in aces micut oras din Spania, unde in ultima zi de festival, sunt descarcate din camioane peste 100.000 de kilograme de rosii. Pentru o ora intreaga, oamenii arunca cu rosii unii intr-altii cu rosii coapte si zemoase. Uitati ca nu e voie sa va jucati cu mancarea... La Tomatina este cea mai tare experienta pe care o visati inca din copilarie. Dupa o ora, toata lumea este 'rosie' din cap pana in picioare, dusurile speciale sunt pregatite sa va trezeasca inapoi la realitate si la culoarea voastra naturala.




Articol preluat de pe YourMoney

Alte materiale recomandate:


Cadouri exotice: Insule de milioane de euro

Jiuzhaigou, paradisul culorilor imposibile picturii

Cele mai periculoase destinatii





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.