Setari Cookie-uri

Last minute pentru indragostiti!

Mai sunt doar cateva zile pana la "Valentine’s day" iar vestea buna este ca ofertele ieftine pentru indragostiti inca nu s-au epuizat. Cu 120, 150 de euro te poti bucura impreuna cu… cine vrei tu de fapt, de cateva zile de relaxare. Chiar daca este Ziua Indragostitilor dar nu esti foarte indragostit poti profita de ocazie (si de reduceri!) pentru a vizita o capitala europeana. Ofertele sunt destul de multe iar weekendul se anunta cu vreme buna. Pe de alta parta, daca iubesti si esti iubit nu va exista o ocazie mai buna pentru o surpriza placuta. Asa ca decide-te repede si rezerva doua locuri. Numaratoarea inversa a inceput deja.

Mai sunt doar cateva zile pana la “Valentine's day” iar vestea buna este ca ofertele ieftine pentru indragostiti inca nu s-au epuizat. Cu 120, 150 de euro te poti bucura impreuna cu... cine vrei tu de fapt, de cateva zile de relaxare. Chiar daca este Ziua Indragostitilor dar nu esti foarte indragostit poti profita de ocazie (si de reduceri!) pentru a vizita o capitala europeana. Ofertele sunt destul de multe iar weekendul se anunta cu vreme buna. Pe de alta parta, daca iubesti si esti iubit nu va exista o ocazie mai buna pentru o surpriza placuta. Asa ca decide-te repede si rezerva doua locuri. Numaratoarea inversa a inceput deja.


Ofertele pentru Valentine's day pornesc de la 200 de euro si ajung, cu usurinta, la peste 2000 de euro daca va decideti sa petreceti Ziua Indragostitilor in China in mijlocul unui popor care va sarbatori in acea perioada Noul An Chinesesc sau Sarbatoarea Primaverii.

Paris, Venetia sau Istanbul?

Destinatiile preferate, atat de tour - operatorii turistici cat si de clienti sunt, cum era si normal, Venetia si Parisul. Sunt doua destinatii ideale pentru weekendul indragostitilor dar vor fi cu siguranta si doua destinatii extrem de aglomerate in aceasta perioada. Ofertele sunt multe si destul de avantajoase.

Astfel, trei zile la Paris intr-un hotel de trei stele va va costa prin agentia Paralela 45 270 de euro de persoana.

Tariful include cazarea cu mic dejun tip bufet, turul orasului si Paris card-ul - un pass cu care veti avea acces gratuit in mijloacele de transport in comun din zona centrala a capitalei Frantei. Pachetul nu include insa biletul de avion dus - intros si nici transferurile de la aeroport la hotel si retur. Mai multe detalii despre oferta aveti aici.

Venetia costa de Valentine's day 220 de euro intr-una dintre ofertele agentiei Perfect Tour.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.