Setari Cookie-uri

Last minute pentru indragostiti!

Mai sunt doar cateva zile pana la "Valentine’s day" iar vestea buna este ca ofertele ieftine pentru indragostiti inca nu s-au epuizat. Cu 120, 150 de euro te poti bucura impreuna cu… cine vrei tu de fapt, de cateva zile de relaxare. Chiar daca este Ziua Indragostitilor dar nu esti foarte indragostit poti profita de ocazie (si de reduceri!) pentru a vizita o capitala europeana. Ofertele sunt destul de multe iar weekendul se anunta cu vreme buna. Pe de alta parta, daca iubesti si esti iubit nu va exista o ocazie mai buna pentru o surpriza placuta. Asa ca decide-te repede si rezerva doua locuri. Numaratoarea inversa a inceput deja.

In acesti bani, cuplurile de indragostiti au inclusa cazarea pentru trei nopti intr-un hotel de trei stele - in imediata proximitate a Pietei San Marco, micul dejun, o sticla de sampanie si un cos de fructe special oferit pentru aceasta ocazie. Mai multe detalii despre oferta gasiti aici.

Budapesta este o alta destinatie “nimerita” pentru aceasta ocazie.


Preturile nu sunt mari - aproximativ 184 de euro pentru un sejur de patru zile la un hotel de trei stele. Pachetul include cazarea pentru trei nopti, micul dejun tip bufet, o cina romantica si un Budapest Card. Nici de data aceasta biletul de avion sau transferurile nu sunt incluse in pret. Mai multe detalii gasiti aici.


Istanbul poate fi o alta optiune. Ieftina si buna. Cu 240 de euro puteti zabovi in acest oras timp de cinci zile. Cazarea se face intr-un hotel de patru stele, iar de data asta, transportul este inclus. Pachetul include cazarea intr-un hotel de 4 stele timp de patru nopti, micul dejun, transportul cu autocarul si asistenta turistica. Mai multe detalii aflati aici.







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.