Setari Cookie-uri

Ultima strigare - Last Minute pentru Vacanta de Pasti!

Sediile, dar portalurile online ale agentiilor de turism din Romania s-au aglomerat de afise si litere rosii care anunta valul de reduceri last minute pentru Vacanta de Pasti. Cu multe semne de exclamare, aceste oferte diversificate, promit sejururi sau circuite cu preturi mai bune decat cele practicate in urma cu cateva saptamani. Exista insa deja destinatii Sold Out cum ar fi Israelul sau unele statiuni din Bulgaria. Totusi ofertele sunt inca extrem de multe iar cei cu bugete medii sau mici au mari sanse sa faca afaceri bune in aceaste cateva zile ramase pana la debutul vacantei de primavara.

Sediile, dar portalurile online ale agentiilor de turism din Romania s-au aglomerat de afise si litere rosii care anunta valul de reduceri “last minute” pentru Vacanta de Pasti. Cu multe semne de exclamare, aceste oferte diversificate, promit sejururi sau circuite cu preturi mai bune decat cele practicate in urma cu cateva saptamani. Exista insa deja destinatii Sold Out cum ar fi Israelul sau unele statiuni din Bulgaria. Totusi ofertele sunt inca extrem de multe iar cei cu bugete medii sau mici au mari sanse sa faca “afaceri” bune in aceaste cateva zile ramase pana la debutul vacantei de primavara.

Daca nu v-ati facut inca planuri pentru vacanta de Pasti trebuie sa stiti ca cele mai promovate dar si rentabile oferte sunt cele pentru destinatii precum Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia, Egipt si Tunisia. Cea mai dorita dar si ieftina destinatie externa este Bulgaria. Pentru cei care vor sa traiasca un Paste ortodox dar…extern, Grecia este cea mai buna solutie. Turcia, Egiptul si Tunisia nu atrag prin traditionalul sejurului ci prin exotism, soare, plaje si preturi relativ accesibile. Preturile mici se obtin si prin renuntarea la anumite servicii.
Astfel un sejur in Grecia, cu atocarul, are un pret sesizabil mai mic decat un sejur similar care are insa inclus transportul cu avionul.

Citește și:

Romania isi atrage turistii prin traditii si obiceiuri vechi prezente in zona Maramuresului si a Bucovinei. Daca preferati cateva zile de repos montan, Valea Prahovei va asteapta dar operatorii au pregatit si pachete pentru litoral sau Delta Dunarii.

Un Paste tradional, montan, urban si litoral “made in” Romania

Pentru cei care prefera turismul intern, traditiile si obiceiurile vechi, dar si peisajele rurale fascinante, Maramuresul si Bucovina reprezinta cele mai bune alternative. Noaptea de Inviere este petrecuta la biserica satului, slujbelesi obiceiurile rural religioase sunt urmate pas cu pas conform traditiilor iar prima masa de Paste este precedata de obiceiuri stravechi.

In Bucovina, un pachet de cinci zile in Gura Humarului va va costa 1100 de lei de persoana. In pachet sunt incluse: cazarea, cele trei mese in fiecare dintre cele cinci zile precum si alte servicii (seara speciala organizata de catre agentie, facilitati pentru petrecerea timpului liber s.a.). Transportul nu este insa inclus in pret. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.