Setari Cookie-uri

Ultima strigare - Last Minute pentru Vacanta de Pasti!

Sediile, dar portalurile online ale agentiilor de turism din Romania s-au aglomerat de afise si litere rosii care anunta valul de reduceri last minute pentru Vacanta de Pasti. Cu multe semne de exclamare, aceste oferte diversificate, promit sejururi sau circuite cu preturi mai bune decat cele practicate in urma cu cateva saptamani. Exista insa deja destinatii Sold Out cum ar fi Israelul sau unele statiuni din Bulgaria. Totusi ofertele sunt inca extrem de multe iar cei cu bugete medii sau mici au mari sanse sa faca afaceri bune in aceaste cateva zile ramase pana la debutul vacantei de primavara.

In Maramures, un pachet de patru nopti (cinci zile), la Vadu Izei va va costa 770 de lei. Oferta include cazarea la o pensiune de doua stele, demipensiune si masa festiva de Paste. Transportul nu este asigurat. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Si Valea Prahovei, Litoralul sau Delta Dunarii sunt destinatii cerute de turistii romani. Predeal, Sinaia, Azuga si Busteni sunt principalele destinatii montane in timp ce hiotelurile din Mamaia, Neptun si Costinesti au pregatit oferte speciale pentru cei care doresc sarbatorirea zilei de 1 mai la malul marii. Nici Delta Dunarii nu a ramas fara oferte.

In Sinaia la un hotel de patru stele, pachetul de Paste va va costa 244 de euro (cazare in camera dubla). In acesti bani sunt incluse urmatoarele: cazarea pentru doua nopti cu mic dejun, cina de Inviere si dejun in ziua de Paste (mesele sunt in regim bufet, cu preparate traditionale romanesti).

Citește și:

Mai multe detalii gasiti aici.

In Mamaia un pachet pentru perioada Sarbatorilor costa 740 de lei.

In pret este inclusa cazarea pentru trei nopti intr-un hotel de patru stele, micul-dejun, masa festiva de Paste si accesul la centru Spa al hotelului. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

In Delta Dunarii trei zile va vor costa 490 de lei.

Cazarea se va face la o pensiune de trei stele din Sulina iar in pret este inclusa pensiunea completa precum si masa festiva de Paste. Mai multe detalii despre aceasta oferta, aici.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.