Setari Cookie-uri

Filmele tale favorite, la un click distanta!

Saptamana care tocmai a trecut a fost incarcata pentru echipa mononucleara MovieBox: am fost in Delta in interes de serviciu, adica pentru a vedea cu ce se mananca "Anonimul". Mai multe in continuare...

Saptamana care tocmai a trecut a fost incarcata pentru echipa mononucleara MovieBox: am fost in Delta in interes de serviciu, adica pentru a vedea cu ce se mananca "Anonimul". Mai multe in continuare...

Dupa cum spuneam mai sus, lunea trecuta, cand s-a dat startul festivalului international de film independent "Anonimul", am purces spre Sfantul Gheorghe pentru a-mi clati ochii cu lungmetrajele si scurtmetrajele propuse spre defilare acolo. Si m-am intors, trei zile mai tarziu, incarcata cu impresii. Din nefericire, am fost la deschidere pe 11 august, dar nu si la gala cu premii din 17 august. Asa ca m-am interesat si, cum am aflat ce filme au iesit castigatoare, v-am informat si pe voi.

Ca tot vorbim despre filmele independente din Delta, avem o noua pagina de film pe MovieBox, unde puteti afla detalii despre noua realizare a regizorului Radu Muntean, laureat la "Anonimul" pentru lungmetrajul sau, “Boogie”. Tot proaspat aterizat in sectiunea noastra destinata filmelor care vor aparea “In curand” la cinema, ultimul film de la Pixar, pe care cu totii il asteptam cu sufletul la gura – “WALL-E”!
Cum pusesem bazele unei traditii antrenante – cel putin pe mine ma indemna sa fac maraton de filme – m-am gandit sa nu pierd din vedere topic-ul de pe forumul MovieBox in care listez cele mai bune 5 roluri facute de un actor sarbatorit in ziua postarii. Recent, o aveam pe Joan Allen in vizor.

Citește și:

Avem stiri foarte variate saptamana asta pe MovieBox – in sectiunea MovieNews v-am scris despre un fenomen imbucurator, sa-i zicem polenizare incrucisata :) M-au dat pe spate doua noi miscari rock care au legatura stransa cu niste carti mult-iubite, ecranizate, tot tacamul! Aflati asadar unde se-ntalneste cinema-ul nostru iubit cu literatura si muzica.

Trecand la sectiunea geamana, mai barfitoarea moara de stiri NewsBox, avem si aici carne de tun saptamana asta. In primul rand, intram in dulap si iesim din concubinaj alaturi de doua cupluri de lesbiene de la Hollywood: unul si-a pus pirostriile, altul se ascunde dupa deget. Aveti o incercare sa ghiciti in care tagma se incadreaza Ellen DeGeneres! Restul partilor implicate, le aflati dand click aici.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.