Setari Cookie-uri

Filmele tale favorite, la un click distanta!

Saptamana care tocmai a trecut a fost incarcata pentru echipa mononucleara MovieBox: am fost in Delta in interes de serviciu, adica pentru a vedea cu ce se mananca "Anonimul". Mai multe in continuare...

Din categoria stirilor cu end mai putin happy, avem cea mai recenta veste despre starea de sanatate a actritei Christina Applegate – pe care majoritatea dintre voi o cunoasteti ca fata blonda a lui Al Bundy, din faimosul sitcom. Se pare ca depistarea cancerului la san despre care va vorbeam saptamana trecuta a condus-o pe carari prapastioase – aflati ce solutie transanta (!) a ales Christina, aici.

Iar frumuselul actor Jared Leto are probleme cu Virgin/EMI – da, o casa de discuri, pentru ca actorul are si el part-time ca orice om, facand pe solistul in formatia rock "30 Seconds to Mars". Aflati ce probleme au aparut in Paradis-ul muzical atunci cand Jared s-a hotarat sa interpreteze legea din California dupa bunul plac!

Nu in ultimul rand, avem un nou top la sectiunea Box Tops, in care am spicuit cele mai bune filme cu tematica olimpica, ca sa fim in ton cu perioada. Tot felul de sporturi se impletesc, deci, cu povesti emotionante de reusite si esecuri, pe topul MovieBox dedicat Jocurilor Olimpice.

Citește și:

Si, ca de fiecare data, va amintesc ca puteti afla ce filme ruleaza saptamana asta in cinematografe, accesand pagina programului, AICI.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.