Setari Cookie-uri

Cerbul de Aur Invitatie la Festival

Festivalul International Cerbul de Aur ajunge, saptamana aceasta, la cea de XVI-ea editie. Evenimentul va debuta miercuri, 3 septembrie in Piata Sfatului din Brasov urmand sa se incheie luni, 8 septembrie. Desfasurat pentru prima data in anul 1968, Cerbul de Aur s-a impus in timp drept cel mai important festival de muzica pop al Romaniei.

Festivalul International “Cerbul de Aur” ajunge, saptamana aceasta, la cea de XVI-ea editie. Evenimentul va debuta miercuri, 3 septembrie in Piata Sfatului din Brasov urmand sa se incheie luni, 8 septembrie. Desfasurat pentru prima data in anul 1968, Cerbul de Aur s-a impus in timp drept cel mai important festival de muzica pop al Romaniei.

Festivalul din acest an se afla la 40 de ani distanta de primul Cerb de Aur romanesc. Evenimentul va fi transmis in intregime de postul national, dar pasionatii sunt asteptati la Brasov.

Programul evenimentului

Prima seara va debuta cu spectacolul extraordinar sustinut de unii dintre cei mai mari artisti romani - Iris, Directia 5, Aura Urziceanu, Angela Similea, Doru Tufis, Paula Seling, Gabriel Cotabita, Nicola, Laurentiu Cazan, Monica Anghel, Luminita Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel, Nico, Aurelian Andreescu - care vor interpreta piese pe care le-am ascultat de-a lungul timpului pe scena de la Brasov. Seara de miercuri, 3 septembrie, va continua cu semifinala I, in care vor concura zece artisti. Recitalul care incheie prima seara va fi sustinut de grupul spaniol Los Vivancos.
Seara de joi, 4 septembrie, se va deschide cu a doua semifinala, in care se intalnesc, de asemenea, zece concurenti. Seara va continua cu recitalul sustinut de interpreta spaniola Natalia Rodriguez si se va incheia cu recitalul lui Stefan Banica.
Vineri, 5 septembrie, dupa semifinala a treia, in care concureaza zece artisti, urmeaza recitalul sustinut de Horia Brenciu & Orchestra, iar Ruslana va incheia seara cu recitalul sau.
Sambata, 6 septembrie, seara va incepe cu un recital sustinut de Iris, va continua cu finala concursului, in care se vor intalni noua concurenti, si apoi cu Gala laureatilor. Recitalul serii de gala va fi sustinut de trupa britanica Simply Red.
Duminica, 7 septembrie, pe scena Cerbului de Aur vor urca numerosi artisti de valoare ai muzicii folclorice care vor oferi un spectacol de exceptie. Seara va cuprinde si un moment sustinut de ansamblul "Joc" din Republica Moldova.
Ultima seara a Cerbului de Aur 2008, cea de luni, 8 septembrie, va cuprinde, in prima parte, un spectacol-cadou pentru cei nascuti de Sfanta Maria, sustinut, de asemenea, de numerosi artisti de valoare ai muzicii folclorice, si va continua cu un concert lautaresc, in cadrul caruia vor urca pe scena si Damian Draghici & Brothers.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.