Setari Cookie-uri

Cerbul de Aur Invitatie la Festival

Festivalul International Cerbul de Aur ajunge, saptamana aceasta, la cea de XVI-ea editie. Evenimentul va debuta miercuri, 3 septembrie in Piata Sfatului din Brasov urmand sa se incheie luni, 8 septembrie. Desfasurat pentru prima data in anul 1968, Cerbul de Aur s-a impus in timp drept cel mai important festival de muzica pop al Romaniei.

Biletele pot fi achizitionate…

Din Brasov - biletele pentru Festivalul International Cerbul de Aur 2008 pot fi procurate din mai multe locatii: Catedrala din Piata Sfatului, Rectoratul de pe strada Muresenilor, Modarom de pe strada Republicii, Orizont 3000 din cartierul Steagu, magazinul Diverta Star, din cadrul Complexului Comercial Star (strada Nicolae Balcescu, nr. 62, etaj 3), precum si din parcarea mare din Poiana Brasov.

Din Bucuresti - de la Casieria Televiziunii Romane din str. Ermil Pangrati, nr. 8-10, intre orele 10.00 si 18.00, de luni pana vineri, de la magazinul Diverta din cadrul Unirea Shopping Center (Piata Unirii, nr. 1, etaj 3) si de la magazinul Diverta din cadrul Mall Vitan (Calea Vitan, nr. 55-59, subsol).

Biletele la Cerbul de Aur costa, pentru fiecare dintre serile de 3, 4, 5 si 6 septembrie, in functie de pozitionarea in arena din Piata Sfatului, 70 de lei, 50 de lei si 30 de lei. Pentru fiecare dintre serile de 7 si 8 septembrie, pretul unui bilet este de 40 de lei, 30 de lei si 20 de lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.