Setari Cookie-uri

Destinatii numai pentru femei

De cate ori nu am auzit de iesiri "cu baietii", seri cu "baietii" etc... Ma duc cu baietii la o bere, cu baietii la fotbal, la tenis, la o bila, la sala, la un poker, la un Starcraft, Warcraft, Counter sau ce jocuri s-or mai inventa si s-or mai juca..."intre baieti". Departe de noi gandul ca nu sunt si fete sportive sau pasionate de carti sau jocuri pe compute. Insa baietii obisnuiesc sa iasa impreuna, sa se adune in gasca si sa petreaca timp impreuna... in stilul lor. Nu mai mult, dar parca mai organizat si mai firesc decat fetele. Fetele se aduna la o cafea, la un suc insa de multe ori pe marginea terenului de fotbal sau tenis sau poate asteptandu-i pe baieti la o cafenea. Se intampla sa mearga si fetele la fitness sau la aerobic ori la piscina impreuna.

Asteptam cu nerabdare reactiile voastre la acest articol. Ne veti da dreptate sau din contra? Vor comenta mai multe domnii sau doamnele? Pana atunci insa, iata cateva idei de evadari din cotidian "intre fete".

Un vin bun si o masa copioasa

Un week-end cu fetele poate fi petrecut la munte. Si daca vreti sa fugiti de Valea Prahovei, puteti alege zona Vrancei. Pe langa cascada Putnei sau prea putin cunoscutii munti ai Vrancei, in zona Lepsa sau Soveja puteti oricand sa va rasfatati cu o cina traditionala incununata cu degustarea celor mai bune vinuri vrancene. Pentru ca nu numai baietii stiu sa aprecieze o bautura buna.. nu ratati vinurile spumante si spumoase...

Spa la malul marii

Chiar daca inca nici primavara nu a sosit va puteti totusi relaxa pe malul marii intr-unul dintre cele mai bune hoteluri cu centru de spa din Romania. La Iaki in Mamaia gasiti deschis tot timpul anului. Oaspetii hotelului au acces gratuit la piscina acoperita, la centrul de fitness si la spa. In extrasezon tariful nu depaseste 200 ron pe camera incluzand toate taxele si un mic dejun copios. Iar daca prindeti o zi insorita, de la fereastra camerei cu vedere la mare veti admira Marea Neagra mai frumoasa si mai curata decat v-o aminteati din verile trecute.

Citește și:

Spa si ski la munte

In Poiana Brasov, la Hotel Piatra Mare gasiti una dintre cele mai mari si mai frumoase piscine acoperite din Carpati. Si dincolo de Spa, aici va puteti relaxa si odihni sau puteti urca cu prietenele voastre pe schiuri sau pe placa. Pentru ca o vacanta intre fete nu inseamna o vacanta crosetand sau barfind la o cafea. Am vazut fete descurcandu-se pe schiuri mai bine ca multi barbati cu pretentii...

Departe de oras

Daca va doriti numai un loc unde sa va relaxati alaturi de prietenele voastre, departe de oras, departe de birou dar si de cluburi si de restaurante, puteti merge intr-una din pensiunile din zona Rasnov - Bran. Si daca va doriti sa fiti izolate nu doar in spatiu ci si in timp - Miclosoara este o alegere excelenta.

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.