Setari Cookie-uri

Destinatii numai pentru femei

De cate ori nu am auzit de iesiri "cu baietii", seri cu "baietii" etc... Ma duc cu baietii la o bere, cu baietii la fotbal, la tenis, la o bila, la sala, la un poker, la un Starcraft, Warcraft, Counter sau ce jocuri s-or mai inventa si s-or mai juca..."intre baieti". Departe de noi gandul ca nu sunt si fete sportive sau pasionate de carti sau jocuri pe compute. Insa baietii obisnuiesc sa iasa impreuna, sa se adune in gasca si sa petreaca timp impreuna... in stilul lor. Nu mai mult, dar parca mai organizat si mai firesc decat fetele. Fetele se aduna la o cafea, la un suc insa de multe ori pe marginea terenului de fotbal sau tenis sau poate asteptandu-i pe baieti la o cafenea. Se intampla sa mearga si fetele la fitness sau la aerobic ori la piscina impreuna.

Lux si/sau liniste pe Litoralul Bulgaresc

La numai cateva sute de kilometri de bucuresti, pe litoralul vecinilor bulgari, veti gasi deschise cele mai bune hoteluri din Golden Sands. Grand Hotel Hermitage, fostul Kempinski, acum parte a lantului spaniol Melia va asteapta la fel de impresionant. Si daca va doriti sa iesiti cu prietenele la cazino si sa va incercati norocul, Hotelul International din Golden Sands va sta la dispozitie. Bineinteles ca, la numai cateva zeci de kilometri de Mangalia puteti gasi cazare ieftina in boemul si linistitul Balcic.

Cand bugetul nu are limite mici

Daca vreti sa va rasfatati impreuna cu prietenele si nu aveti constrangeri bugetare, Dubai este o alegere perfecta. Shopping, plaja si exotic. Ce ti-ai putea dori mai mult? Si pentru evadari cu adevarat spectaculoase, o insula exotica precum Maldive v-ar face sa simtiti efectiv ca ati parasit aceasta lume si ati descoperit Paradisul.

Citește și:

Fascinatia modei italiene

Milano va asteapta cu noile colectii si cu atmosfera sa unica. In acelasi timp Venetia ramane la fel de romantica si poate mai placut de vizitat in extrasezon cand poti vizita canalele fara aglomeratie si stress. Florenta ramane fascinanta si Roma... toate drumutrile duc pana la urma la Roma. Click aici pt oferte in Italia.

Circuite Europene sau magia Parisul

Daca va hotarati cateva fete sa plecati undeva, ce ar fi sa vizitati Europa. Fie ca plecati cu gandul la Paris, fie ca va doriti sa vedeti si Budapesta si Viena si Praga si Salzburg si Amsterdam... circuitele sunt poate cea mai buna alegere pentru un grup de prietene care cauta distractie si o vacanta de neuitat impreuna.

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.