Setari Cookie-uri

Iulie in Insule, de la 199 euro!

Vine vara, bine-mi pare!... De fapt a venit vara si o simtim cu totii pe propria piele.

Oferte LAST MINUTE - in insule cu avionul, de la 199 euro

Vine vara, bine-mi pare!... De fapt a venit vara si o simtim cu totii pe propria piele.

Solstitiul de vara a trecut, cu tot cu ziua sa cea mai lunga din an! Chiar daca mai ploua si avem parte de vijelii, acestea sunt fara indoiala furtuni de vara! Luna iunie e pe sfarsite! In curand, inca de vineri, intram in Luna Lui CUPTOR! Iulie - vara in toata regula!

Cu toate acestea, stam inca la birou si doar visam la o vacanta in insulele Grecesti, pe plaja, sau la umbra unui maslin, departe de griji si incercand sa ne incarcam bateriile suficient de mult incat sa mai rezistam inca un an cu stresul de acasa.

Fie ca ploua sau e canicula, fie ca sunteti acasa sau la servici, luna iulie, trebuie sa va aduca vesti bune si macar cateva zile de vacanta.

"Vine Vara, Bine-mi Pare" avea o rezonanta deosebita in copilarie, atunci cand asteptam cu nerabdare Vacanta de Vara. Si de ce sa nu recunoastem, orice varsta am avea, oriunde am lucra, asteptam si astazi concediul, poate cu o nerabdare mai retinuta sau mai ascunsa, insa la fel de intensa.

Cu cat avem mai multe responsabilitati, cu atat meritam si avem nevoie mai evident de o Vacanta. Asadar, fie ca aveti sau nu "in gradina" o floare... aveti toate motivele sa va bucurati ca vine vara. Si, desi vara a venit, sau tocmai de aceea, se apropie si concediul nostru! Vacanta noastra de vara!

Ca sa va oferim motive de bucurie in plus, v-am pregatit reduceri si discounturi speciale pentru Pachetele de Vacanta cu Avionul, in Insulele Grecesti.

Va prezentam mai jos cateva oferte last minute pentru Grecia cu avionul, la tarife incredibile, de la 199 euro/persoana:

Insula Zakynthos - plecare pe 5 si 12 iulie
Hotel Admiral Tsilivi 3* - Avion, cazare 7 nopti, AI - de la 499 euro
Hotel Admiral Argassi 3*+ - Avion, cazare 7 nopti, AI - de la 399 euro
Hotel Zante Maris 4* - Avion, cazare 7 nopti, AI - de la 549 euro
Hotel Mediteranee 3* - Avion, cazare 7 nopti, HB - de la 399 euro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.