Setari Cookie-uri

Iulie in Insule, de la 199 euro!

Vine vara, bine-mi pare!... De fapt a venit vara si o simtim cu totii pe propria piele.

Si, ca un cadou special, pentru cele sau cei care cititi acest articol, daca ati ajuns pana aici, la final, meritati sa aflati despre o Oferta Unica:

LAST MINUTE EXOTIC la un PRET IREPETABIL! => Un SEJUR DE 7 nopti/8 zile in THAILANDA, in Insulele KOH SAMUI sau KO CHANG, cu plecare Duminica 3 iulie 2011! - doar 1150 euro/persoana (bilet de avion dus intors cu toate taxele incluse, cazare 7 nopti cu regimul de masa ales, transferurile aeroport-hotel-aeroport cu masina privata + asistenta turistica)

Cum poti refuza sansa unica sa descoperi Tailanda si insulele sale pentru numai 1150 euro/persoana?! Un tarif pentru care adesea nu poti gasi nici macar biletul de avion. Si un tarif pe care l-ai plati probabil si pentru un Hotel la Mediterana. Asadar, daca poti pleca Duminica 03 iulie in Vacanta, nu rata ocazia sa descoperi Tailanda! Daca nu poti pleca, da vestea mai departe!

Si nu uitati, vara toropeala devine placuta, lenea si odihna devin respectabile si respectate, setea de viata si de tinerete isi cere drepturile si Vara ramane anotimpul Vacantelor!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.