Setari Cookie-uri

Descopera America de pe-o coasta pe alta

Vacantele sunt impartite in principal in doua categorii: cele de relaxare si cele de explorare.

Vacantele sunt impartite in principal in doua categorii: cele de relaxare si cele de explorare.

Prima categorie include destinatii exotice ca Mauritius, Jamaica si Republica Dominicana, dar si insule din Thailanda sau statiunile din sudul Turciei. In principal aceleasi plaje late si cu nisip fin, sezlonguri sub umbrelute din stuf, cocktailuri sofisticate si all inclusive la hotel. Perfect pentru una sau chiar doua saptamani de vacanta, odihna si rasfat in vara, in iulie, august sau chiar septembrie, dupa 5-6 luni de munca neintrerupte decat de un "1 mai" prafuit si cateva week-enduri prea scurte.

Vacantele de explorare, active pe piata din Romania, includ in principal city break-urile din capitalele europene sau circuitele de vara ce viziteaza aceleasi aglomerari urbane pline de traditie si de magazine cu suveniruri. Un ad-on recent la aceste oferte de vacanta este circuitul de doua saptamani din Statele Unite ale Americii.

Cine nu si-a dorit macar o data in viata sa urce pe Empire State Building, sa vada Golden Gate, sa se plimbe pe Sunset Boulevard si sa vada Marele Canion serpuind prin desertul rosiatic din Nevada. O aventura care iti prezinta 14 din cele 20 cele mai atractive locuri de vizitat in Statele Unite ale Americii.

E drept, circuitul propus de noi este unul mamut, de 17 nopti, acoperind aproape 5000 de kilometri, 7 orase, 4 vizite in 5 din cele mai cunoscute orase din SUA (al 5-lea fiind Chicago), 4 parcuri nationale si 2 zile de relaxare la plaja la oceanul Pacific. O adevarata VACANTA COMPLETA, ce este impartita in trei etape.

Prima este cea URBANA si cuprinde 3 zile in New York unde principalele atractii sunt: Statuia Libertatii, Metropolitan Museum, Central Park SoHo Area, Fifth Avenue, Sediul Natiunilor Unite, Lincoln Center, NY City Hall, Wall Street, Chinatown si Empire State Building.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.