Setari Cookie-uri

Descopera America de pe-o coasta pe alta

Vacantele sunt impartite in principal in doua categorii: cele de relaxare si cele de explorare.

Urmatoarea etapa, cea SALBATICA incepe cu zborul de la NY la Las Vegas si cuprinde vizite in Las Vegas, Grand Canyon si Parcul National Yosemite. Excursia include toate atractiile vizita facandu-se prin traversarea parcului de la est la vest. Una dintre principalele atractii este Yosemite Valley; cea mai spectaculoasa priveliste se va dezvalui la Tunel View, punct de observare amenajat la iesirea din tunelul de pe Ca 140. Yosemite Falls, a cincea cascada ca inaltime din lume, este probabil cea mai cunoscuta atractie din parc. Vei vedea Mirror Lake, Half Dome - simbolul parcului, cu o inaltime de circa 1500 m. El Capitan, Mariposa Grove, taramul arborelui mamut Sequoia.

Ultima etapa din excursie este cea LOUNGE in care se ajunge pe coasta de vest a Statelor Unite. Los Angeles, San Francisco si Huntington Beach sunt principalele centre de interes, destinatii slow cu shopping, relaxare la mare si plimbari prin oras.

Pe toata durata sejurului, cazarea se face la hoteluri de 3 si 4 stele si transferurile sunt fie cu avionul (New York – Las Vegas) sau cu autocar privat (Yosemite Park – Los Angeles). La final iti mai spun de lista cu serviciile incluse si cea cu servicii supimentare, pentru ca Romania inca trebuie sa solicite vize turistice pentru persoanele care calatoresc pe teritoriul SUA.

Toata oferta o gasesti la acest link.
Descopera AMERICA in 17 zile!

Iata mai jos lista cu servicii incluse si cele suplimentare

LEGENDA:
• PVT – transfer sau tur privat efectuat cu vehicul si ghid dedicat
• SIB – tururi si transferuri in sharing base in care vehiculul/ghidul sunt impartite cu alti turisti
• B – mic dejun
• L – pranz
• D – cina


SERVICII INCLUSE:
• Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - New York; Los Angeles - Bucuresti
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.