Setari Cookie-uri

Jamaica - fara reguli, limite sau inhibitii

Insula insorita, considerata cea mai seducatoare insula din Caraibe, este cu siguranta si cea mai nebuna dintre ele. Paradisul marijuanei, al muzicii reggae, al libertatii totale, taramul fara prejudecati atrage in special tinerii dar si adultii liberi in spirit si comportament. Jamaica, o insula nebuna, plina de nebuni liberi si frumosi, un colt al lumii care traieste 24 de ore din 24 si care nu doarme niciodata. Dar care nu poate fi inteles de oricine.

Unicitate

Datorita unei istorii destul de zbuciumate Jamaica se prezinta turistului cu marele avantaj al combinatiei armonioase, revigorante a radacinilor africane si influentelor coloniale engleze. Insula are plaje fine, cu nisip alb dar este in mare parte acoperita de munti. Varful Muntilor Albastri atinge o inaltime de 2256 de metri iar insula este strabatuta de peste 100 de rauri si izvoare minerale.

Cazarea sa face la hoteluri de trei, patru si cinci stele sau in bungalowuri speciale care asigura plaja privata si tot luxul imaginabil. La tarmul Jamaicai ajungi ori cu iahtul personal, ori cu vaporul daca ai ales o croaziera, ori cu o barca daca vii cu avionul si aterizezi pe o insula din apropiere. Un sejur de sapte zile pe insula lui Marley in regim all-inclusive sare putin peste 2000 de euro. Poti gasi pachete mai ieftine dar nu te gandi mai jos de 1500 de euro. Mai scump se poate oricat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.