O croaziera in tarile calde este probabil modul perfect in care iti poti petrece Craciunul si Revelionul. Cei mai multi dintre noi nu pot decat visa la o asemenea poveste, altii insa s-au obisnuit cu deliciile acestor orase plutitoare si opteaza pentru acest tip de vacanta de cel putin doua ori pe an. Croazierele de Sarbatori pot fi insa si accesibile ca pret. Oferta este bogata si structurata pe paliere de potential financiar. Sunt croaziere de lux in Caraibe, de care nu te poti atinge, dar poti petrece Revelionaul intr-un vas luxos pe Nil cu o suma destul de modesta.

Practic: Invinge frigul de afara ramanand sanatoasa

Agentiile de turism au o multime de oferte pentru acest Revelion. De la pachete specializate pe schi, traditional sau religie pana la cele de lux, al caror “varf de lance” este reprezentat de... croaziere. O vacanta pe apele fierbinti ale Mediteranei sau pe apele Ecuatoriale ale Caraibelor sau Maldivelor ii tenteaza pe multi. Locurile sunt in general ocupate in proportie de 100% cu mult inainte de inceputul lunii decembrie.

Lux si preturi pe masura

Una dintre ofertele lansate pe piata suna cam asa: 14 nopti pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Imbarcarea se face in data de 22 decembrie din New York, iar in cele doua saptamani turistii vor vizita Marea Caraibelor si se vor opri in Porturile din Dominica, Road Town, Curacao, Grenada, St. Kitts si Nevis, St. Thomas si... inapoi in New York.

Este inutil sa adaug ca vasul de croaziera dispune de cele mai inalte standarde de cazare. Capacitatea vasului este de 2640 de pasageri, iar la bord se afla sali si terenuri de sport, centre SPA, un planetarium, o expozitie maritima, precum si o sala special amenajata pentru degustarea vinurilor. Nu mai vorbim de restaurantele cu specific, de piscine, jacuzzi sau eliporturi si nici de posibilitatea de a face scufundari in ocean chiar de la “babordul” vasului.

Un loc la bordul acestui oras plutitor variaza in functie de optiuni. Astfel, locul in cabina dubla la Standard Inside costa 1990 de euro. Confortul maxim insa se afla in cabina Premium Balcony, unde un loc depaseste 2400 de euro. In pret sunt incluse cazarea, pensiunea completa, programele de animatie si taxele portuare.

Un vis de iarna fierbinte
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: