Setari Cookie-uri

Sarbatori de iarna pe ape fierbinti

O croaziera in tarile calde este probabil modul perfect in care iti poti petrece Craciunul si Revelionul. Cei mai multi dintre noi nu pot decat visa la o asemenea poveste, altii insa s-au obisnuit cu deliciile acestor orase plutitoare si opteaza pentru acest tip de vacanta de cel putin doua ori pe an. Croazierele de Sarbatori pot fi insa si accesibile ca pret. Oferta este bogata si structurata pe paliere de potential financiar. Sunt croaziere de lux in Caraibe, de care nu te poti atinge, dar poti petrece Revelionaul intr-un vas luxos pe Nil cu o suma destul de modesta.

Nu sunt incluse asigurarile de orice fel sau cazarile si transportul la sol. De asemenea, un lucru foarte important este ca imbarcarea se face la New York. Deci... inca cel putin 700 de euro pentru biletul de avion tur retur.
Pentru cei care isi permit astfel de oferte, destinatiile sunt nenumarate: Riviera Mexicana, Emiratele, Australia, Noua Zeelanda... Practic, posibilitatile sunt nenumarate atat timp cat exista potential financiar.

Croaziere “low cost”

Pentru aceleasi vise cu bani mai putini, agentiile de turism au pus spre vanzare pachete in Egipt sau pe Marea Mediterana. Mult mai ieftine, ele au avantajul includerii in pret a transportului pana la locul de imbarcare. Astfel, o croaziera pe Nil de patru zile, care include inca trei zile “de vizitat” pe uscat Piramidele, Cairo si Alexandria, costa nu mai mult de 1000 de euro. Acest pret include transportul cu avionul pana in Egipt, toate cele trei mese din fiecare zi, cina festiva de Revelion, asistenta turistica si transportul “pe uscat”. Nu sunt incluse costurile asigurarilor de sanatate, care nu depasesc insa 10 euro.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.