Setari Cookie-uri

Dinamism si sarbatoare in Orasul Leilor

Singapore, in acelasi timp oras, insula si tara este un loc sofisticat, multicultural si cosmopolit, in care traditia si modernul, estul si vestul coexista intr-o armonie perfecta. Se spune despre Singapore ca a fost primul oras al lumii care a intrat in mileniul III. In totalitate dedicata contrastelor, aceasta republica din sud estul Asiei reprezinta una dintre cele mai excentrice destinatii de vacanta. Dinamismul, traditionalismul, modernismul si bogatia sunt doar cateva dintre caracterisiticile acestei tari cu o populatie la fel de mare ca cea a Bucurestiului.

Cele mai importante atractii turistice sunt situate in China Town, Little India dar si in Orchard Rd care atrage iubitorii vietii de lux, fiind zona de elita a orasului, cu hoteluri de inalta clasa, centre comerciale, localuri de noapte, restaurante si baruri ce satisfac chiar si pretentiile celui mai exigent turist occidental.

Insula Sentosa este probabil cea mai vizitata dar si cea mai turistica parte a orasului. Aici se afla numeroase muzee, parcuri de distractie, gradini, baruri, restaurante, acvarii si o multime de facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice. Aici, pe plaja insulei Sentosa, puteti vizita Gradina Orhideelor, Ceainaria Japoneza, Parcul Fluturilor si fortareata Fort Siloso.

Strada Arabilor este practic centrul istoric al vietii musulmane din Singapore. Nici o alta zona nu este mai atractiva si mai plina de viata ca bazarul cu caracter etnic arab. Comerciantii arabi vand cu succes, in magazinele lor obiecte de cult, pentru pelerinajul anual de la Mecca. Si tot aici veti putea negocia fara probleme cele mai fine matasuri si cele mai delicate si opulente bijuterii.

Tot in Singapore veti avea ocazia sa va aventurati intr-un “night safari” in jungla tropicala sau sa va relaxati in cel mai mare centru SPA in aer liber din Asia. Veti putea vizita una dintre cele mai frumoase si exotice gradini din Asia - Jurong Bird Park, unde se afla si cea mai mare cascada facuta de om.

Oferte de iarna

Singapore este in mod cert o destinatie scumpa. Pentru un sejur de 10 zile veti plati, cu tot cu asigurari si taxe, in jur de 2000 de euro daca apelati la serviciile unei agentii de turism. Este adevarat, pachetul include cazarea la un hotel de patru stele, transportul cu avionul precum si un semicircuit turistic in Asia de Sud Est. Mai multe detalii pentru aceasta oferta gasiti aici.








Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.