Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promo╚Ťii]
Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promo╚Ťii]

Daca nu ai trecut prin asemenea senzatii, imagineaza-ti pentru cateva clipe cum ar fi sa inlocuiesti ochelarii de schi cu cei de soare si sa schimbi dupa plac atmosfera. Nu oricum, ci pornind spre tinuturi cu privelisti exotice, pe care le poti admira in timp ce savurezi relaxat o Pi˛a Colada langa ocean sau vaslind alene prin misterul care inconjoara raul Zambezi .

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Croaziera de lux

1. Riviera Franceza

Zona mediteraneana pune la dispozitia turistilor mult prea multe atractii, pentru a indrazni macar sa le refuzi. Riviera Franceza face parte din categoria domeniilor selecte, din cel putin un motiv: este numitorul comun intre Cannes si Monte Carlo, doua zone splendide si renumite in aceeasi masura, aflate de-a lungul acestei 'fasii glamour'.

2. Barbados

Rafinata si de un farmec ingenuu, insula Barbados iti poate oferi totul: soare si plaje fierbinti, apa limpede ca oglinda, care creeaza senzatia intrepatrunderii cu cerul intr-o panorama feerica, localnici primitori, briza tropicala si cateva atractii turistice care dezvaluie pas cu pas istoria capitalei, Bridgetown. Batts Rock, Paynes Bay sau Folkestone Park din St. James si Gibbs Beach sau Mullins Bay din St. Peter sunt cateva dintre motivele pentru care nu ar trebui sa petreci prea mult timp in camera de hotel..., desi conditiile nu sunt deloc rele.

3. Canalul Panama

Este una dintre destinatiile 'must reach' atat pentru ca face parte dintre cele mai impresionante constructii ale lumii, cat si pentru ca dezvaluie amprente spectaculoase ale naturii, fiind elementul de jonctiune a doua oceane si separand totodata continentele. Conditiile atmosferice pot fi destul de incomode din pricina excesului de umiditate si caldura, insa o croaziera de-a lungul Canalului Panama reprezinta o experienta unica in fata careia astfel de impedimente devin nesemnificative.

Aventura inedita

Cand bugetul nu iti permite sa intocmesti planuri pentru vacante pretentioase, cu putina creativitate poti gasi locuri si activitati minunate pentru a-ti petrece timpul liber. Cresterea adrenalinei prin expunerea la pericole reale ar putea substitui cu succes traiul opulent, relaxat din hoteluri si magazine exclusiviste.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promo╚Ťii]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: