Setari Cookie-uri

Destinatie de vacanta: rafinamentul

Daca nu ai trecut prin asemenea senzatii, imagineaza-ti pentru cateva clipe cum ar fi sa inlocuiesti ochelarii de schi cu cei de soare si sa schimbi dupa plac atmosfera. Nu oricum, ci pornind spre tinuturi cu privelisti exotice, pe care le poti admira in timp ce savurezi relaxat o Pia Colada langa ocean sau vaslind alene prin misterul care inconjoara raul Zambezi .


Rafinament si opulenta


Ce ai face cu 50.000 $? Daca ai aceasta suma si te gandesti sa pleci in vacanta, stii deja ca la destinatie te vor inconjura oameni pregatiti sa te rasfete in fel si chip.

1. Popas la un castel din Franta

Mai mult decat sa te simti ca un rege, nu stim ce ti-ai putea dori. Pentru ca un astfel de statut sa iti apartina temporar, este suficient sa petreci o saptamana intr-un cadru select care in vremuri stravechi pulsa 'sange albastru'. Aflat la doar 20 de minute de Versailles si 35 de minute de Paris, Chateu du Parc este locul in care te vei simti incoronat cu rafinament si cultura franceza. Castelul are 17 dormitoare, decorate cu materiale din plus in stilul lui Ludovic al XIV-lea. Gradinile care inconjoara constructia magnifica alcatuiesc o panorama sublima, iar cele doua lacuri, piscina si terenul de tenis desavarsesc alura magica a zonei. Si totul este accesibil oricui poate investi 50.000 $ pentru a imbina relaxarea cu eleganta.

2. Posesor al unei insule in Fiji

Chiar daca te simti foarte departe de un asemenea statut, nimic nu te poate impiedica sa visezi si sa speri. Atat timp cat exista oameni care isi permit luxul de a detine o insula, orice este posibil. Intr-adevar, a fi posesorul unui colt de Paradis, chiar aici pe Pamant, reprezinta o mare realizare. Turtle Island este una dintre frumusetile naturii unde te poti bucura de intimitate, avand la dispozitie cele mai bune servicii, oferite de nu mai putin de 100 de servitori. Insula gazduieste 14 vile cu plaje proprii si personal antrenat sa indeplineasca la standarde maxime toate cerintele clientilor. In rest, echipamente pentru surfing, masaje complete si 275.000 $ pentru o saptamana petrecuta in paradisul Fiji.

3. Chic in Dubai

Putina magie in stil oriental nu strica nimanui. Daca aromele de acest fel iti sunt pe plac, Dubai este cu siguranta destinatia ta. Frumusetea naturala a Orientului Mijlociu incita pe oricine sa se lase purtat pentru o vreme in spiritul traditiei arabe. Acest oras al rasfatului este pentru cei care nu tin socoteala cheltuielilor, atat timp cat beneficiaza de cele mai bune conditii. Iar acestea sunt fara indoiala oferite la singurul hotel de sapte stele din lume, celebrul Burj Al Arab, aflat in mare parte sub nivelul oceanului. Pentru ca dintr-o zona care are multe de oferit, nu poti pleca fara sa faci cumparaturi, pietele din Deira sunt locurile ideale. Pentru 7000 $, vei petrece patru nopti in marele hotel de lux, iar cateva sute de dolari in plus iti ofera posibilitatea de a vizita cateva atractii turistice ale Peninsulei Arabe, din care sa pleci cu suveniruri unice si amintiri pe masura.





Articol preluat de pe Yuppy

Alte materiale recomandate:

File de istorie: De la frunza la trabuc

Razboiul medieval al mintii

Cateva lucruri pe care nu le stiai despre bere






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.