Setari Cookie-uri

Cele mai scumpe resedinte din lume

Cei care traiesc viata la superlativ sunt constant atrasi de tot ceea ce inseamna unic si exclusivist, iar titlul de proprietar al celei mai scumpe resedinte din lume poate fi exact ceea ce cauta.

Lidera clasamentului Forbes din 2005, Updown Court din Marea Britanie, este in acest moment a doua resedinta din lume dupa valoare, desi constructia din Montana nu a fost inca finalizata. Situata in apropierea Castelului Windsor, Updown Court este evaluata la 139 milioane de dolarim, suma justificata prin cele peste 100 de camere, cinci piscine, un teren propriu de tenis, o alee de popice si un cinematograf cu 50 de locuri. In plus, aleea de intrare in curtea resedintei este realizata din marmura care are un sistem propriu de incalzire iar podeaua bibliotecii este incrustata cu frunze realizate din aur de 24 de karate.

Pe treapta a treia a podiumului se situeaza resedinta detinuta de Donald Trump in Palm Beach, Florida, evaluata la 125 milioane de dolari. Principalul punct de atractie al acestei cladiri este pozitionare sa, fiind situata pe malul oceanului, avand o plaja proprie de 165 de metri lungime, plus o piscina de 34 de metri in curtea interioara. Resedinta are 18 dormitoare precum si un garaj de opt locuri.


Autor: Catalin Stefancu

Sursa: Wall - Street.ro






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.