Setari Cookie-uri

Cele mai exclusiviste hoteluri subacvatice

In general, cand auzi 'sleeping with the fishes' te gandesti la ce e mai rau. Insa nu si atunci cand ai ocazia sa dormi in una din camerele subacvatice ale celor mai excentrice hoteluri din lume aflate sub nivelul marii. CNN Money propune cinci locatii de lux, perfecte pentru explorarea paradisului subacvatic.

In general, cand auzi 'sleeping with the fishes' te gandesti la ce e mai rau. Insa nu si atunci cand ai ocazia sa dormi in una din camerele subacvatice ale celor mai excentrice hoteluri din lume aflate sub nivelul marii. CNN Money propune cinci locatii de lux, perfecte pentru explorarea paradisului subacvatic.

Poseidon Resort, Fiji
Poseidon Resort este creatia lui L. Bruce Jones, presedintele U.S Submarines, companie cunoscuta pentru construirea la comanda a submarinelor, cu preturi de aproximativ 80 milioane de dolari. Hotelul Poseidon se va deschide publicului in 2009 in insoritul Fiji si va avea 24 apartamente subacvatice, acoperite in proportie de 70% de sticla transparenta. Fiecare apartament va fi dotat cu ecran TV plat, bai din marmura si camere studio cu biblioteca. Vor exista de asemenea 48 de vile pe plaja.
Expert in submarine, Jones va pune la dispozitia turistilor un submarin Triton pentru explorarea privata a peisajului marin si scuba diving. Printre alte atractii deja anuntate se numara un centru spa, o librarie subacvatica, o capela si multiple restaurante. Tariful se va ridica la 15.000 dolari de persoana/saptamana, la rezervarea a minim doua locuri pe camera.

Citește și:

Huvafen Fushi, Maldive
Una din cele mai luxoase destinatii din Maldive, Huvafen Fushi te surprinde cu look-ul sau casual. Tocurile, dar si orice fel de incaltaminte nu isi au locul aici, podeaua receptiei fiind acoperita in totalitate de nisip. Design-ul fiecareia dintre cele 43 de camere subacvatice este cat se poate de simplist, dar chic. Iar opulenta nu si-ar avea oricum rostul aici, unde luxul inseamna panorama splendida a adancurilor oceranului, dar si accesul la ultimele gadgeturi aparute: sistem audio Bose, deja celebrul iPod si accesoriile lui, dar si propriul espressor pentru a savura un espresso ca la carte.
Daca vrei sa fii inconjurat complet de apele oceanului, Huvafen Fushi Lime Spa ofera doua camere subacvatice pentru un tratament spa regesc: masaje faciale si corporale, impachetari in namol, exfoliere cu sare si flori de lamaie. Oriunde ai intoarce privirea, chiar si sub picioarele tale, poti experimenta echilibrul si relaxarea, in timp ce privesti fauna si vegetatia subacvatica. Fiecare camera reflecta filozofia acestei oaze de liniste, "apa este echilibrul si elixirul vietii". Probabil va intrebati cum se ajunge in aceste camere atat de neobisnuite. Complexul spa poate fi accesat direct pe scari sau mergand de-a lungul coridorului. Deschis in 2004, spa-ul a fost renovat recent. Ultimele "achizitii" includ podeaua din marmura si o camera de relaxare unde oaspetii au la dispozitie un pat enorm, inconjurat de pesti clown, pisici de mare si rechini. Preturile pornesc de la 800 dolari/noapte.

Citește și:

Hydropolis

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.