Setari Cookie-uri

Cele mai exclusiviste hoteluri subacvatice

In general, cand auzi 'sleeping with the fishes' te gandesti la ce e mai rau. Insa nu si atunci cand ai ocazia sa dormi in una din camerele subacvatice ale celor mai excentrice hoteluri din lume aflate sub nivelul marii. CNN Money propune cinci locatii de lux, perfecte pentru explorarea paradisului subacvatic.

Hydropolis Crescent Group va deschide seria hotelurilor de lux subacvatice la nivel mondial. Primul hotel va aparea cel mai probabil in 2008, in Qingdao, China, fiind localizat pe coasta Marii Galbene. Hotelul va fi reprezentat de un palat subacvatic, Hydropalace, si un turn adiacent pe plaja, HydroTower. Astfel, camerele subacvatice vor putea fi accesate prin acel turn, care va contine si apartamente de vanzare.
Hydropolis va fi cu siguranta un pol al luxului, cu multiple restaurante, un spa si o sala de bal, toate urmand sa beneficieze de o tematica acvatica si panouri de sticla pentru ca turistii sa se bucure de pulsul vietii sub nivelul marii. Urmatoarele destinatii au fost anuntate in Oman, Dubai si Monaco. Pretul mediu al unei camere a fost stabilit la aproximativ 600 dolari/noapte.

Hilton Maldives Resort&Spa
Hotelul Hilton a cucerit turistii insulelor Rangali din arhipeleagul Maldive, fiind cunoscut pentru vilele sale de 144 metri patrati fiecare, cu terasa si jacuzzi exterior. Insa Hilton Maldives ofera si vile pentru tratament spa, care beneficiaza de vederi superbe asupra vietii subacvatice. Cea mai luxoasa experienta este o masa la restaurantul exclusiv Ithaa, acoperit in intregime de sticla transparenta. Deschis in 2005, Ithaa se afla la cinci metri sub nivelul marii, oaspetii coborand scarile de pe o platforma aflata deasupra marii. Restaurantul, o investitie de 5 milioane de dolari, ofera o panorama de 180 de grade a oceanului, putand acomoda maxim 12 persoane.
Meniul este pe masura peisajului cu pesti si corali. Lista de vinuri afiseaza un Petrus de 20.000 de dolari/sticla pentru cei care stiu sa aprecieze luxul, iar preparatele culinare aduc savoarea bucatariei contemporane maldiviene: rac servit cu plante marine, sos de piper si lamaie si escalop si peste cu fructul pasiunii sunt doar doua din minunatiile care se pot gusta aici. Preturile pornesc de la 510 dolari/noapte.

Citește și:

Jules' Undersea Lodge, Key Largo

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.