Setari Cookie-uri

Cele mai mari hoteluri din lume

Daca va este imposibil sa gasiti un loc de cazare in unele din cele mai frecventate locatii turistice din lume, exista varianta "cu cat mai multe camere, cu atat mai bine". Forbes Traveler ne ofera un top al celor mai mari hoteluri din lume: camere somptuoase de ordinul miilor si o experienta de neuitat, care rezolva in acelasi timp, pentru cei mai nepretentiosi, si problema cazarii.

First World Hotel, Genting Highlands, Malaezia

Numar camere: 6.118Gigantul cotat la trei stele se lauda cu facilitati diverse, pe masura numarului de camere: sali de conferinta, un business center, cinema si cazino. Turistii sunt asteptati la cele 32 de birouri check-in, First World Hotel oferindu-le ca bonus un parc tematic de interior si 500.000 de metri patrati de magazine pentru shopping. Decorul este intr-adevar special, printre atractii numarandu-se padurea tropical de la intrare si holul decorat in stil spaniol.

MGM Grand, Las Vegas

Numar camere: 5.044Turistii se asteapta la opulenta imediat ce ajung in fata hotelului MGM Grand din Las Vegas. Impunatorul leu care "pazeste" intrarea, inalt de peste 1,3 metri si cantarind peste 45.000 de kg, este cea mai mare statuie de bronz din Statele Unite, posibil si din emisfera nordica. Hotelul furnizeaza destul spatiu pentru a-si alinta clientii: sase baruri si peste 20 de restaurante. Chiar si piscina hotelului se ridica la inaltimea asteptarilor: piscina lunga de 300 de metri, in care se revarsa apa sub forma unui rau, este cu singuranta atractia hotelului.

Citește și:

Luxor, Las Vegas

Numar camere: 4.408De ce ai vizita Egiptul cand ai putea sta la Luxor? Hotelul are structura impresionanta de piramide, incluzand Carrot top, clubul comedienilor. Luxor gazduieste si renumitul Cirque de Soleil si complexul de entertainment pentru cei mai tineri vizitatori: cinema-ul IMAX 3-D, simulatorul IMAX Ridefilm si zona de "game arcade", totalizand 120.000 de metri patrati. Aceasta va fi complet refacuta pana in luna mai, anul viitor. Pana atunci insa amatorii de petreceri pot incerca clubul hip al hotelului, LAX Nightclub.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.