Setari Cookie-uri

Cele mai mari hoteluri din lume

Daca va este imposibil sa gasiti un loc de cazare in unele din cele mai frecventate locatii turistice din lume, exista varianta "cu cat mai multe camere, cu atat mai bine". Forbes Traveler ne ofera un top al celor mai mari hoteluri din lume: camere somptuoase de ordinul miilor si o experienta de neuitat, care rezolva in acelasi timp, pentru cei mai nepretentiosi, si problema cazarii.

Mandalay Bay, Las Vegas

Numar camere: 4.332Mandalay Bay este locul perfect pentru fanii adevarati ai Las Vegas-ului. Complexul hotelier include un cazinou, atat indoor cat si outdoor si Mandalay Bay Events Center, ideal pentru concerte, partied de box si evenimente anuale ca Ultimate Fighting Championship. Si asta nu e totul. In fiecare vara Mandalay Bay organizeaza o serie de concerte cu vedere la piscina hotelului, pe plaja cu acelasi nume. Pentru senzatii tari hotelul a pregatit Shark Reef Aquarium, adapost pentru cele peste 2.000 de animale care isi asteapta privitorii.

Ambassador City Jomtien Hotel, Pattaya, Thailanda

Numar camere: 4.239Hotelul thailandez se adreseaza in special amatorilor de sport si surf. City Jomtien Hotel isi intampina turistii cu un traseu pentru jogging, terenuri de tenis si squash, dar si piscine si bineinteles o plaja neincapatoare pentru miile de vizitatori. Pentru relaxare, va sta la dispozitie un salon spa si unul de coafura. In plus, City Jomtien Hotel reuseste sa multumeasca chiar si cele mai exigente gusturi. Beneficiand de librarie proprie, farmacie, spatii de shopping, restaurante si un business center pentru cei care nu isi pot lasa job-ul nici macar in vacanta, acest hotel grandios este cu siguranta un "must-try" al Thailandei.

Citește și:

Autor: Denisa Apostol

Articol preluat de pe YourMoney

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.