Setari Cookie-uri

Un spadelicios

Sa inceapa rasfatul! Ciocolata si cafea peste tot Amatorii acestor delicii vor fi incantati sa afle ca de curand lantul hotelier Four Seasons a inaugurat in hotelul din Doha, capitala Quatarului, un spa de ciocolata. Da, ati inteles binede ciocolata. Oficialii hotelului au declarat ca neobistnuitul duo, ciocolata-cafea, are proprietati revigorante, atat pentru corp cat si pentru minte, si de aceea au ales sa-l foloseasca cu scopul de relaxare.

Sa inceapa rasfatul! Ciocolata si cafea peste tot… Amatorii acestor delicii vor fi incantati sa afle ca de curand lantul hotelier Four Seasons a inaugurat in hotelul din Doha, capitala Quatarului, un spa de ciocolata. Da, ati inteles bine…de ciocolata. Oficialii hotelului au declarat ca neobistnuitul duo, ciocolata-cafea, are proprietati revigorante, atat pentru corp cat si pentru minte, si de aceea au ales sa-l foloseasca cu scopul de relaxare.

Fie ca clientii stau la spa doar o ora sau isi petrec intreaga zi, personalul hotelului are grija ca acestia sa fie invaluiti de arome imbietoare si de texturi catifelate. O vizita la spa-ul “cel dulce” garanteaza o stare de revigorare si relaxare. Aici te poti bucura de tratamente corporale unice care include, dupa cum ai ghicit deja, ciocolata si cafea. Pentru masajul de relaxare cu ciocolata se foloseste ulei cald cu aroma de ciocolata, care se pare ca are un efect de relaxare asupra corpului.

Citește și:

Terapia corporala cu cafea si saruri consta intr-o sedinta de o ora in timpul careia corpul este exfoliat folosind cafea si saruri marine pentru a indeparta celulele moarte si a catifela pielea. Pachetul “deliciu de ciocolata” combina ambele tratamente amintite, mai exact un masaj cu ulei de ciocolata, urmat de o exfoliere cu cafea, pentru a-i oferi clientului o ora si jumatate pline de…savoare.

Dupa o zi petrecuta printre atatea arome, cu siguranta vi se starneste pofta de a degusta ceva dulce. Cafeneaua The Apres Spa ofera o gama foarte diversificate de delicii pentru a satisface pana si cele mai sofisticate gusturi. Clientii se pot delecta cu salate de fructe si choupette (un amestec de granola, fructe, miere si iaurt).

Dar sa nu credeti ca spa-ul de la hotelul din Doha este unicat. Hotelul Hershey din Pennsylvania, are de asemenea un spa de ciocolata. Serviciile lor includ bai cu ciocolata batuta, exfoliere cu pastai de ciocolata si impachetari cu ciocolata fierbinte. Hotelul se mandreste cu aceste facilitati, oficialii declarand ca aceste tratamente intruchipeaza luxul si reprezinta apogeul ingrijirii corporale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.